Tekirdağ da birtan çiçekçiye ameliyat olmak istiyorum randevu alamıyorum doktor ile ilgili bilgisi olan var mı ?

Bahardlkk

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2022
3
1
27
25 kg verdim Göğüs büyütme ve iç bacak germe ameliyatı olmak istiyorum bana yakın devlet hastanesinde Tekirdağ'da birtan çiçekçi iyiymiş diye duydum randevusuz hasta alıyormu giden var mı yardımcı olursanız sevinirim

Yapıldığına dair bile bi bilgim yok. Devlet hastanesinde yapildigini bilseydim eger haftalarca aylarca beklerdim randevu alabilmek icin. Devlet hastanesinde mi şehir hastanesindemi o doktor. Randevu bulamiyorsaniz erken bi satte gidip muayane alip almadigini ögrenebilirsiniz. Devlet hastanelerine genelde randevular mhrsden ve 182den saat tam 4 te aciliyor o zaman randevu bulabilmek bi nebze olsa olabiliyor

Randevu buldum ve gittim hemen ayın 9 una tarih verdi özel kadar olmasada baya hızlı oldu aslında corlu devlet hastanesinde imiş doktor şuan daha önce özelde çalışıyormuş umarım beklediğim gibi geçer özelde beyefendiye yaptıran bir kaç kişi varmış konuştum baya memnunlar.

Ben sadece protez ve korseyi aldım 19 500 tuttu kurdan dolayı yüksek 3 bin de hastaneye ameliyat için vereceğim tahlilleri vesaire sigortam karşıladı.
Ayyy ne kadar uygun bir fiyatmış. Bende tam karar veremediğim zamanlardı. Şimdi netleştirdim randevumu aldım inşallah bir aksilik olmazsa ay sonu ameliyatım var. Birtan Bey'i önerdiler çok iyiymiş. Umarım memnun kalırım bende. Gerçekten özel hastaneler sanırım kar kısmını çok tutuyor fazla fark var arada. Siz memnun musunuz peki ameliyattan süreçten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…