TEKİRDAĞ Çerkezköy irmet hospital salih dural a gidenler

Arkadaslar Merhaba
irmet hospital salih dural bey e gidenleriniz var mı memnunmusunuz

Evet, 3 hafta önce çok kanamalı bir doğum geçirdim. Salih bey'in tecrübesi, güleryüzü, ilgisi tartışılmaz.

Aynı hastanedeki Nurdan isimli hanıma gitmek gibi bir hatada bulunmayın derim

Evet, 3 hafta önce çok kanamalı bir doğum geçirdim. Salih bey'in tecrübesi, güleryüzü, ilgisi tartışılmaz.

Canım ilk nurdan hanim a gitmistim ve hic memnun kalmadim 1 kere ben de oyle bir hata yaptim salih bey e gittim sonradan konuyu acali baya oldu salih bey bence buranin en iyi doktoru bu arada gecmis olsun bebek de sen de iyisindir umarim

Bende şuan nurdan hanıma gidiyorum neden memnun kalmadınız acaba hala arayıştayım bende çünkü fikirlere ihtiyacım var

Canım ilk nurdan hanim a gitmistim ve hic memnun kalmadim 1 kere ben de oyle bir hata yaptim salih bey e gittim sonradan konuyu acali baya oldu salih bey bence buranin en iyi doktoru bu arada gecmis olsun bebek de sen de iyisindir umarim
Siz neden memnun kalmadınız nurdan hanımdan acaba fikirlere ihtiyacım var gerçekten ve salih bey nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…