Tekirdag///59

ya diğer illerin kısları catır catır yazısıyo bizde tık yok.. ağlamak istiyorummmm:çok üzgünüm::a015:

kızlar bende bu konuda size hak veriyorum kimse yok tekirdağlı...

birde sabah haberlerde tekirdağ saray ilçesine bağlı bir köyde sel basmış ve 5 kişi kayıpmış çok üzüldüm ben anannemler ve babannemler hepsi sarayın küçük yoncalı köyündeler inşallah birşey olmaz fazla...

kızlar ya bende yarın kayseriden muratlıya gitmek istiyorum. ama sel haberleri eşimle benim cok canımızı sıktı. oda gidemezsin bu durumda diyor. rapor alıcam yarın kontrolum var baska zamanda gitmem mumkun degil. otobus sirketini aradım yol açık sorun yok diyor ama eşimi inandıramadım. tekirdağda oturanlar durum nasıl :çok üzgünüm::nazar::sinifsinif:

tekirdağlı arkadaşlar çok geçmiş olsun tv.de seyrettim ölenlere baş sağlı dilerim umarım herşey yoluna girer tekrar geçmiş olsun

şehirde bildiğim kadarıyla bişey yok canım ya gelebilirsin tabikii
yağmur dindi şimdilik canım opuyorumnanaktan

sağol canım babamlada konustum oda sorun yok dedi...
valla o kadar hazırladımkı kendimi.. bu aksam yemekte hem haberleri izledim hem ağladım gidemiyom diye:çok üzgünüm:
ama gözümü kararttım gidicemmm:dance:

Kıslar ben de kırklarelinden.burdada 2 gündür full yagmur yağıyor valla saray için cidden üzüldüm.aslen vizeliyim saraya o kadar yakınıs ki akrabalarım da var

X