Tekirdag///59

selamlar
bayramınız kutlu olsun bende burayı yeni gördüm tekirdağlı değilim ama tekirdağına çok gittim barbarosda çok kaldım yazlıkta çok güzel arkadaşlar edindim çok komşularım vardı şimdi istanbuldayım arada gidiyoruz hepinize hayırlı bayramlar

Canım tekirdağım yaaa. Kırklareli pınarhisarlı annem ve babam, 5 sene tekirdağda okudum ve oraya evlenip yerleşicem kızlar. Trakya olsunda köy olsun bana diyenlerdenim. Ama tekirdağımın yeri ayrıdır gönlümde

bende çorluluyum doğdum büyüdüm hala da burdayım..
aslında bizde bi görüşme yapsak ne güzel olurdu valla
herkes buluşup duruyo biz aşşaa mı kalcaz??

kaydirigubbakcemile3bende bu sayfaya yeni girdim istanbulda oturuyorum ama malatyalıyım cok komşumuz var tekirdaglı cok sıcak insanlar cok seviyorum tekirdaglıları herkese iyi bayramlarkaydirigubbakcemile3

heyyy tekirdağlılar nerdesiniz sesiniz çıkmıyo bende malatyalıyım ama sizleri çok seviyorum oturduğum apartman tırakyalı hepsi çok iyi onlarlan beraber tırakyanın her ilini gezdim düğünlere alaya katıldım sağ olsunlar
hoşça kalınnnn hayırlı cumalar

slm hanımlar neredesiniz baya sesiniz çıkmıyo arkadaş istemiyorsunuz yazıyorum ama tek kaldımkendi kendime yazıyorum ayol

yeniyil10051.jpg

Güzel memleketimin güzel insanlarının:1hug:
yeni yılını tüm içtenlikle kutluyorum a.s.
mutlu huzurlu sağlık dolu bir yıl geçirmeniz dilegiyle mutlu yıllar:sm_cool::sm_cool:

X