Tekirdag///59

ya keşke herkesin müsait bir anını bulabilsek ve buluşabilsek.... insanın kendi memleketinden başkalarını çekiyor hep :)

slm kızlar ben bu konuyu görmeden konu açmıştım ama sağolsun arkadaş beni, uyardı ben tekirdağlı sayılırım şöyle aslına istanbul doğumluyum ama 13 yıl tekirdağ da yaşadım annem tekirda hayrabolu subaşı köyünden babamın işi nedeniyle 8 yaşında tekirdağa gittim 13 yıl sonra babam emekli olunca tekrar istanbula döndük ben sonra kocaeline evlendim ama hala rüyalkarımda tekirdağı arkadaşlarım ı görüyorum orda çınarlı mahallesinde yaşadık çokkkkk özledim seni tekirdağ

Amanın Tekirdağ'mı dediniz.Tüylerim ürperdi.1993 yılnda iş için orda mecburen kalmam gerekmişti.Arkama bile bakmadan kaçtım oradan.İşmiş yerim işini az kalsın beni yiyeceklerdi orada.Orada bir genç kız asla bir başına duramaz yoksa harcarlar valla. Üniversiteliler orayı fena alıştırmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…