arkadaslar dun mesaj geldı yılbası ındırımı 200 ₺ ve uzerı alısverıslerde yuzde elli ındırım varmıs sorma ımkanım olmadıgı ıcın anlayamadım yuzde ellisi nasıl oluyo dıye sorma ımkanı olan varsa bılgı alıp yazabılırlermı cok ıyılıge gececek tesekkurler
ben mizu misperayla ilgili konuma az önce yazdım :) bu mesajını görmeden yazdım ama. banada geldi mesaj tekin acardan ben de o mesaj üstüne gittim dior addict aldım 368 tl fiyatı var 184 lira hediye çeki verdiler ne kadar verirsen hediye çekinin fiyatı artıyor sanırım 50 ml alacaktım ama bu cezbetti bir parfüm daha aldım yanında
yanı fıyatta dusus yerıne hedıye cekımı verıyorlar bende chanel coco mademoıselle almak ıstıyorum uzun zamandır onun fıyatının yuzde ellısı hedıye cekı verıyorlar dogru anladım degılmı
ben mizu misperayla ilgili konuma az önce yazdım :) bu mesajını görmeden yazdım ama. banada geldi mesaj tekin acardan ben de o mesaj üstüne gittim dior addict aldım 368 tl fiyatı var 184 lira hediye çeki verdiler ne kadar verirsen hediye çekinin fiyatı artıyor sanırım 50 ml alacaktım ama bu cezbetti bir parfüm daha aldım yanında
insanın maddi durumu olması istediği gibi yaşaması çok güzel bişey ama bunlar için bukadar para vermek ne kadar doğru insanın içi gider yaa:26: 368 milyona ben baştan aşağı donanır bide üstüne yemek yerdim
biz de dün tekinacardan çıktıktan sonra eşimle aynı şeyi konuştuk. eşim bana hiçbir kuvvet 400 liralık parfüm aldıramaz dedi. ben de o paraya 4 tane parfüm alırım tüm yıl değiş değiş kullanırım dedim. bana göre kıyafetler şık ve kaliteli olmadıktan sonra ya da gidip spor yapmadıktan, genç kalmaya dikkat etmedikten sonra parfümü pahalıya almışsın de yazar... ki ben olsam yakından parfümü dener, internetten mesela en sağlam site olarak görünen bellamola'dan alışverişimi yapardım...
tabi peachblush arkadaşımı eleştirmek için söylemiyorum o hepsine para ayırabiliyordur. tabi hepsine ayırabiliyorsa ne mutlu ona :)
biz de dün tekinacardan çıktıktan sonra eşimle aynı şeyi konuştuk. eşim bana hiçbir kuvvet 400 liralık parfüm aldıramaz dedi. ben de o paraya 4 tane parfüm alırım tüm yıl değiş değiş kullanırım dedim. bana göre kıyafetler şık ve kaliteli olmadıktan sonra ya da gidip spor yapmadıktan, genç kalmaya dikkat etmedikten sonra parfümü pahalıya almışsın ne yazar... ki ben olsam yakından parfümü dener, internetten mesela en sağlam site olarak görünen bellamola'dan alışverişimi yapardım...
tabi peachblush arkadaşımı eleştirmek için söylemiyorum o hepsine para ayırabiliyordur. tabi hepsine ayırabiliyorsa ne mutlu ona :)
insanın maddi durumu olması istediği gibi yaşaması çok güzel bişey ama bunlar için bukadar para vermek ne kadar doğru insanın içi gider yaa:26: 368 milyona ben baştan aşağı donanır bide üstüne yemek yerdim
diğer arkadaşa gerekeni yazdım ordan okursunuz sizde
kendi adıma konuşayım sizin için konuşmadım ben pahalı ürünlere çok para vermeye üzülüyorum dedim sizi eleştirmedim yorumdada belirtmiştim zaten
ben sizi kasdetmediğimi yazmıştım zaten iyice okumuşsanız yazdığımı
ya komik olmaya başladınız benim yorumumun altına yazmışsınız o kadar verilir mi diye e ben almışım vermişim o parayı dimi. çok abartı bi yorum olmuş kim olursa olsun kimin neye ne kadar para verdiği sizi neden ilgilendirsin
Arkadaşım ben eşimle aramızda geçen konuşmayı yazdım. Onu da hatta belirttim eşimle konuşuyorduk falan diye. Senin yazığın şeyin arkasına geldi yanlış anlama diye özellikle en sonda da belirttim. Komik olmaya çalışmıyorum, beni anlamanı ve sakin olmanı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?