• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tekin acara gıtme ımkanı olanlar bana yardımcı olabılırmı

eldam

Guru
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
1.204
1.057
333
Ankara
arkadaslar dun mesaj geldı yılbası ındırımı 200 ₺ ve uzerı alısverıslerde yuzde elli ındırım varmıs sorma ımkanım olmadıgı ıcın anlayamadım yuzde ellisi nasıl oluyo dıye sorma ımkanı olan varsa bılgı alıp yazabılırlermı cok ıyılıge gececek tesekkurler

arkadaslar dun mesaj geldı yılbası ındırımı 200 ₺ ve uzerı alısverıslerde yuzde elli ındırım varmıs sorma ımkanım olmadıgı ıcın anlayamadım yuzde ellisi nasıl oluyo dıye sorma ımkanı olan varsa bılgı alıp yazabılırlermı cok ıyılıge gececek tesekkurler

ben mizu misperayla ilgili konuma az önce yazdım :) bu mesajını görmeden yazdım ama. banada geldi mesaj tekin acardan ben de o mesaj üstüne gittim dior addict aldım 368 tl fiyatı var 184 lira hediye çeki verdiler ne kadar verirsen hediye çekinin fiyatı artıyor sanırım 50 ml alacaktım ama bu cezbetti bir parfüm daha aldım yanında

ben mizu misperayla ilgili konuma az önce yazdım :) bu mesajını görmeden yazdım ama. banada geldi mesaj tekin acardan ben de o mesaj üstüne gittim dior addict aldım 368 tl fiyatı var 184 lira hediye çeki verdiler ne kadar verirsen hediye çekinin fiyatı artıyor sanırım 50 ml alacaktım ama bu cezbetti bir parfüm daha aldım yanında

yanı fıyatta dusus yerıne hedıye cekımı verıyorlar bende chanel coco mademoıselle almak ıstıyorum uzun zamandır onun fıyatının yuzde ellısı hedıye cekı verıyorlar dogru anladım degılmı

yanı fıyatta dusus yerıne hedıye cekımı verıyorlar bende chanel coco mademoıselle almak ıstıyorum uzun zamandır onun fıyatının yuzde ellısı hedıye cekı verıyorlar dogru anladım degılmı

parfümün fiyatına göre yüzdeler değişiyor sanırım ben öyle anladım ama hediye çeki veriyolar ilk alışverişini yaptıktan sonra hediye çekini de aynı gün içinde kullanabiliyosun yada istersen 10 ocağa kadar kullanıyomuşsun. coco mademoiselle de 300 ün üzerinde seninki de benim çek kadar olur muhtemelen.

Son düzenleme:
kızlar dün gittim tekin acara. arkadaşların dediği gibi hediye çeki veriliyor 200 tl ve üzeri alışverişin yarısı kadar. chanel satmıyoruz artık dediler. istanbulda Chanel in kendi mağazası açılacak kendi ürünlerini orda satacak artık dediler...

insanın maddi durumu olması istediği gibi yaşaması çok güzel bişey ama bunlar için bukadar para vermek ne kadar doğru insanın içi gider yaa:26: 368 milyona ben baştan aşağı donanır bide üstüne yemek yerdim:52:

insanın maddi durumu olması istediği gibi yaşaması çok güzel bişey ama bunlar için bukadar para vermek ne kadar doğru insanın içi gider yaa:26: 368 milyona ben baştan aşağı donanır bide üstüne yemek yerdim:52:

biz de dün tekinacardan çıktıktan sonra eşimle aynı şeyi konuştuk. eşim bana hiçbir kuvvet 400 liralık parfüm aldıramaz dedi. ben de o paraya 4 tane parfüm alırım tüm yıl değiş değiş kullanırım dedim. bana göre kıyafetler şık ve kaliteli olmadıktan sonra ya da gidip spor yapmadıktan, genç kalmaya dikkat etmedikten sonra parfümü pahalıya almışsın ne yazar... ki ben olsam yakından parfümü dener, internetten mesela en sağlam site olarak görünen bellamola'dan alışverişimi yapardım...
tabi peachblush arkadaşımı eleştirmek için söylemiyorum o hepsine para ayırabiliyordur. tabi hepsine ayırabiliyorsa ne mutlu ona :)

Son düzenleme:
biz de dün tekinacardan çıktıktan sonra eşimle aynı şeyi konuştuk. eşim bana hiçbir kuvvet 400 liralık parfüm aldıramaz dedi. ben de o paraya 4 tane parfüm alırım tüm yıl değiş değiş kullanırım dedim. bana göre kıyafetler şık ve kaliteli olmadıktan sonra ya da gidip spor yapmadıktan, genç kalmaya dikkat etmedikten sonra parfümü pahalıya almışsın de yazar... ki ben olsam yakından parfümü dener, internetten mesela en sağlam site olarak görünen bellamola'dan alışverişimi yapardım...
tabi peachblush arkadaşımı eleştirmek için söylemiyorum o hepsine para ayırabiliyordur. tabi hepsine ayırabiliyorsa ne mutlu ona :)

bende eleştirmekiçin söylemiyorum sadece düşüncemi söyledim senin gibi canım. 400 lira filan gerçekten büyük para 500 liraya geçinen insanlar var çünkü ama alabilene ne mutlu o ayrıda ben alabailsemde almazdım evlat acısı gibi oturur içime o para yeminlen:27: ben düğünde giyeceğim elbiseye bile 25 milyon veren insanım:27: ama güzeldi kötü değil öyle hatta tv de bile çıktı o elbise:1: eskitemediğim kıyafetleri terzide değiştirip giyiorum bazen beni alan yaşadı ama işte kıymet bilen olmaz hahahaaaaaa:27::52:

biz de dün tekinacardan çıktıktan sonra eşimle aynı şeyi konuştuk. eşim bana hiçbir kuvvet 400 liralık parfüm aldıramaz dedi. ben de o paraya 4 tane parfüm alırım tüm yıl değiş değiş kullanırım dedim. bana göre kıyafetler şık ve kaliteli olmadıktan sonra ya da gidip spor yapmadıktan, genç kalmaya dikkat etmedikten sonra parfümü pahalıya almışsın ne yazar... ki ben olsam yakından parfümü dener, internetten mesela en sağlam site olarak görünen bellamola'dan alışverişimi yapardım...

valla demekki seninde tekin acara bi şekilde yolun düşmüş konuyu nerden nereye getirmişsiniz ben o fiyata iki parfüm aldım ayrıca indirimde olmasa da canım isterse yine alırım kendime bakmadığımı kıyafetlerimin şık olmadığını nerden çıkardınız ne kadar saçma bir yorum bu topiklerde binlerce insan orjinal parfüm alıyo onlarada mı aynı şeyi söylüyosunuz ne üstünüze vazife böyle yorum yapmak burada parfümler konuşulur nasıl verdin o parayı demek kimseye düşmez.

diğer arkadaşa gerekeni yazdım ordan okursunuz sizde

kendi adıma konuşayım sizin için konuşmadım ben pahalı ürünlere çok para vermeye üzülüyorum dedim sizi eleştirmedim yorumdada belirtmiştim zaten

ne kadar eleştirmek için söylemedim desenizde yorum baştan aşağı eleştiri.kendi görüşünüzdür ama o zaman bi topic açarsınız ve saygı duyarız benim yorumumu hedef alarak yazmanız hiç hoş değil

bu arada tekin acara AVM ye uğramışken arkadaşların bakmasını istediği şeyler var diye girdim. asla ordan alışveriş yapmadım yapmam da. Tekin Acar gibi zengin olunca eşlerini boşayan erkeklere karşı sempatik yok.
Tekrardan belirtiyorum ben de diğer arkadaş gibi sizi eleştirmediğimi söylüyorum. Ne yapmak isterseniz onu yaparsınız alırsınız.

ben sizi kasdetmediğimi yazmıştım zaten iyice okumuşsanız yazdığımı

ya komik olmaya başladınız benim yorumumun altına yazmışsınız o kadar verilir mi diye e ben almışım vermişim o parayı dimi. çok abartı bi yorum olmuş kim olursa olsun kimin neye ne kadar para verdiği sizi neden ilgilendirsin

ya komik olmaya başladınız benim yorumumun altına yazmışsınız o kadar verilir mi diye e ben almışım vermişim o parayı dimi. çok abartı bi yorum olmuş kim olursa olsun kimin neye ne kadar para verdiği sizi neden ilgilendirsin

Arkadaşım ben eşimle aramızda geçen konuşmayı yazdım. Onu da hatta belirttim eşimle konuşuyorduk falan diye. Senin yazığın şeyin arkasına geldi yanlış anlama diye özellikle en sonda da belirttim. Komik olmaya çalışmıyorum, beni anlamanı ve sakin olmanı istiyorum.

Arkadaşım ben eşimle aramızda geçen konuşmayı yazdım. Onu da hatta belirttim eşimle konuşuyorduk falan diye. Senin yazığın şeyin arkasına geldi yanlış anlama diye özellikle en sonda da belirttim. Komik olmaya çalışmıyorum, beni anlamanı ve sakin olmanı istiyorum.

yanlış anlamadığımı biliyorum ben neyse kendi fikriniz madem açın bi topic sizin gibi düşünen insanlarla dertleşirsiniz. bu konudaki düşünce yapınız hiç bana göre değil herkesin kazandığı kendine ve paramızla ne aldığımız hiç ama hiç kimseyi ilgilendirmez.

Günahımı almadığınızdan eminseniz ne mutlu size. Bu kadar emin olmanız beni şaşırttı doğrusu. Gönlümden geçeni Allah bilir.
Yanlış anlaşılacak bir şey yazmışsam özür diliyorum, saygılar.

Back