• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek yumurtalıkla hamile kalanlar varmı

cubukoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
21
0
86
51
Balıkesir
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun 38 yaşındayım geçen yıl nisan ayında çikolata kistten ameliyat oldum sol yumurtalığım alındı ve 6 ay suni menepoz gördüm daha sonra doktorum 3 ay bekliyelim dedi ama sonuç negatif izmire başka bir doktoro gittim sol yumurtalığının alınmasına gerek yokmuş laporoskopiyle alınabilirdi dedi beynimden kaynar sular döküldü hemen tüp bebek önerisinde bulundu allah nasip ederse adetimden sonra deneyeceğiz şuanda okadar psikolojim bozulduki günde 1,5 paket sigara içiyorum tek yumurtayla ve benim kadar sigara içipte hamile kalanlar varmı allah herkeze nasip etsin inş.:61:

Son düzenleme:
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun 38 yaşındayım geçen yıl nisan ayında çikolata kistten ameliyat oldum sol yumurtalığım alındı ve 6 ay suni menepoz gördüm daha sonra doktorum 3 ay bekliyelim dedi ama sonuç negatif izmire başka bir doktoro gittim sol yumurtalığının alınmasına gerek yokmuş laporoskopiyle alınabilirdi dedi beynimden kaynar sular döküldü hemen tüp bebek önerisinde bulundu allah nasip ederse adetimden sonra deneyeceğiz şuanda okadar psikolojim bozulduki günde 1,5 paket sigara içiyorum tek yumurtayla ve benim kadar sigara içipte hamile kalanlar varmı allah herkeze nasip etsin inş.:61:

merhaba cnm önce sigarayı bırakmalısın. benim yengemde tek yumurtayla hamile kalmıştı

mrb canım önce o sigarıyı napıp edip bırakmalısın sigara tüp bebegin tutmamasında büyük etken siğara içmeyle hiç bişeyi düzeltemezsin daha beter bozarsın tek yumurtalıklada çok hamile kalan var inşallah olumlu sonuç alman dilekleriyle.:49:

öncelikle sigarayı burakmayı çok istiyorum sigarayı burakmak için yardım ve ilaç kullanmaya başladım inş. enkıza zamanda herkez bebeşini kucağına alır

birazz zaman geçmiş üzerinden ama şunu söyleyeyim. benim arkadaşımın bi yumurtalığı alındı 3 ay korunma döneminin hemen ardından hamile kaldı tedavi falan görmeden. diğer arkadaşların dedği gibi önce sigarayı bırak ve tek yumurta olmayı kafana takma. mesela bende yarım rahimliyim iki yumurtalığımda var ama rahimim yarım yani hamile kaldığımda erken doğum riskim çok fazla. önce kendi sorununu büyütürken senden daha kötü durumda olabilecleri düşün. ben öle yapmıştım ilk yarım rahimli olduğumu öğrendiğimde ya hiç rahimim olmasaydı???? oyüzden rahatla tıp çok ileri düzeyde allahım nasip ettikten sonra inş vesilesi tıp olur

"tek yumurtalıkla hamile kalan çok hastam var" demişti doktorum için rahat olsun ama bence önce sigarayı bırakmalısın ablacığım.

zaten her ay iki overimizi de aynı anda kullanmıyoruz:)
hamile kalmak açısından bir sıkıntı teşkil etmiyor yani..
örnek de istersen benim kuzenimin dış gebelik nedeniyle bir yumurtalığı alınmıştı. sonra maalesef tekrar dış gebelik oldu ama şu anda maşallah 2 sağlıklı çocuğu var :)

Back