Gebeliğe Hazırlık Tek yumurta ile çatlatma iğnesi olup hamile kalan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Igne gununu saymazsak 12ci gunum. Bugun Sabah yaptim silik çikdi. Acaba igne etkisi mi? Dun artik negatifleşmişdi akşama dogru iki kere yapmişdim. Neredeyse yoktu. Kalir mi igne etkisi? Yarin da, perşembe de yaparim yine çikarsa kan vericem. Zaten perşembe 14 gun tamamlaniyor. InsaAllah vardir 🤲
İnşaAllah vardır canım. Birkaç güne kesinleşir ❤️

Kizlar benimde igneden sonra 8. Gunum kacinci gun test yapsam ki sizde belirti olarak neler var
14. Gün yapılmalı diyorlar. Ben daha dün yaptım pek bilgim yok. Tek yumurta var solda. Sol tarafımda iğne batması ve şişkinlik hissediyorum ama benim çok erken henüz ☺️

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin İnşaAllah 🥰
Peki iğneden sonraki süreci nasıl değerlendirdin ?
Sağol canım.. Açıkcası hiç bişey yapmadım tek yumurta olduğu için olucağına pek inanmıyodum

Igne gununu saymazsak 12ci gunum. Bugun Sabah yaptim silik çikdi. Acaba igne etkisi mi? Dun artik negatifleşmişdi akşama dogru iki kere yapmişdim. Neredeyse yoktu. Kalir mi igne etkisi? Yarin da, perşembe de yaparim yine çikarsa kan vericem. Zaten perşembe 14 gun tamamlaniyor. InsaAllah vardir 🤲
Canım ne yaptın ? Var mı bir gelişme ?

Bugun 11. Gunum bir saatlik idrarla yaptim negatif cikti 😒 erken mi yaptim acaba sabah idarryla bidaha mi yapsam

Bugun 11. Gunum bir saatlik idrarla yaptim negatif cikti 😒 erken mi yaptim acaba sabah idarryla bidaha mi yapsam
En az 3 saat beklemen lazım bir saatteki idrarla çıkmaz diye biliyorum canım. Ayrıca 14. Gün test yapılması öneriliyor

IMG_20211024_090049.jpg

3 saat tuttgm boyle

Arkadaşlar merhaba, ben bu ay yumurta takibine başladım.4 yumurtam vardı ama sadece sol taraftaki tek yumurtam gelişmiş. Çatlatma iğnesi verdi. Bu şekilde olup tek yumurta ile hamile kalan var mı ?
Merhaba, her adet döneminde 5 adet yumurtanın gelişmesini bekleriz demişti benim doktorum ama onlardan 1 tanesi sadece gelişip büyüyor canım. O yüzden tek yumurta olması çok normal ve olması gereken bu sanırım.
Yanlış biliyorsam düzeltsin diğer kızlar.

Merhaba, her adet döneminde 5 adet yumurtanın gelişmesini bekleriz demişti benim doktorum ama onlardan 1 tanesi sadece gelişip büyüyor canım. O yüzden tek yumurta olması çok normal ve olması gereken bu sanırım.
Yanlış biliyorsam düzeltsin diğer kızlar.
Yaa çok teşekkür ederim kuzum. Benim 4 adet görüldü önce sonra 1 tanesi 20.9 mm olmuş. Sağdaki iki yumurta hiç gelişmemiş. İnşaAllah tutmuştur bu ay :)

X