- Konu Sahibi Artikgelmelegim
Net gözükmüyor değil tıkalı olduğu için böyle gözüküyor. Vardı da silmişimSağ taraf net gözükmüyor başka resim var mı bende 3 tane vardı mesela
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Net gözükmüyor değil tıkalı olduğu için böyle gözüküyor. Vardı da silmişimSağ taraf net gözükmüyor başka resim var mı bende 3 tane vardı mesela
E nabızda görünüyor aslında. Banada lakoroskopi önerdiler bende istemiyorum karasız kaldımNet gözükmüyor değil tıkalı olduğu için böyle gözüküyor. Vardı da silmişim
Merhabaa iki tüptede sıkıntı varken doğal mı gebe kaldınız?Birinde benim tek tüple 2 çocuğum var suan 3.düşünüyoruz sol tüp şiş işlevi yok sağ da hafif çok hafif tıkalıydı 2 kızım var teyzesı
Merhaba sürecinizi okudum gelmiş gecmiş olsun inşallahbenımde sol da sıkıntı yok sağda hidrosalpenks yok iki tüpünüzde açık ama sağda başka sebebperden dolayı şişlik var cevat bey.SizinKızlar ben dün ameliyat oldum. laparoskopi ve histeroskopi yapıldı sağ tüpümde sıkıntı yokmuş sol tüpüm kapatıldı tamamen. Bide rahmimde minik perde varmış temizlendi artık bir engel kalmadı hamileliğine hayırlı haberlerini bekliyoruz dediler bugün çıktım hastaneden inşallah tez zamanda gelir bebişim