Benimde sag tüp sag yumurtalik yok gebeliğe engel degil ki bu. Herkesle ayni sansa sahipsin ne az ne fazla.Bende dış gebelik yüzünden sağ tüp ve yumurtalığımı kaybettim. Şimdi sol tüple anne olmaya çalışıyorum ama yok...
İnşallah olurBenimde sag tüp sag yumurtalik yok gebeliğe engel degil ki bu. Herkesle ayni sansa sahipsin ne az ne fazla.
2 ay cok kisa bir süre canim . Sabretmen lazim. Baktin olmuyor o zaman doktora gidersin gerekli tahliller yapilir. Su an gerek yok bence zaten dogal yolla hamile kalabiliyorsun. Folik asit yada multivitamin kullanabilirsin sadece. Onuda doktorun önermiştir herhalde.İnşallah olur
Tek tüple hamile kalan çok. Da ben şunu merak ettim ikizlerin biri rahimdeydi demişsin rahimde olan bebek niye alındı onu anlmdm tupteki bebegi ameliyat siz alamadilarmiMerhaba arkadaşlar. Ben 2 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim kimyasalda kürtaj oldum üstüne ikiz bebeğe hamile kaldım ikizlerde birisi rahimde birisi tüplerde tutunduğu için sağ tüpler patladı ve ameliyata alındomsağ tüp ve yumurtalığım alındı malesef. Şuan sadece sol tüp var. Doktorun bekle dediği süreyi bekledim 2.ay denemem olmadı. Başına böyle bir durum gelenler ne kadar süre beklediniz ve neler yapıldı işlem olarak? Artık hastsnelerden soğudum
Tüpteki olan bebek kanama ile anlaşıldı sonra tüpler patladı oda rahimdeki olanı zehirledi. Benide tabi. Acil ameliyata aldılar. Tüpetki bebek dış gebelik olduğu için ölüm sebebidir başlı başına.Tek tüple hamile kalan çok. Da ben şunu merak ettim ikizlerin biri rahimdeydi demişsin rahimde olan bebek niye alındı onu anlmdm tupteki bebegi ameliyat siz alamadilarmi
Kullanoyorum evet doktor önermiyormiykrmmm2 ay cok kisa bir süre canim . Sabretmen lazim. Baktin olmuyor o zaman doktora gidersin gerekli tahliller yapilir. Su an gerek yok bence zaten dogal yolla hamile kalabiliyorsun. Folik asit yada multivitamin kullanabilirsin sadece. Onuda doktorun önermiştir herhalde.
Ankarada doktor ağrı kesici bile önermiyor. Ama ben folik asit içiyorum vitaminle birlikte. Yaş 38 olunca 2 ay biraz fazla geliyor. 20 li yaşlarda olsam bekleyim diyecem ama. Sabah gidecem hastaneye bakalım doktorlar ne diyecek2 ay cok kisa bir süre canim . Sabretmen lazim. Baktin olmuyor o zaman doktora gidersin gerekli tahliller yapilir. Su an gerek yok bence zaten dogal yolla hamile kalabiliyorsun. Folik asit yada multivitamin kullanabilirsin sadece. Onuda doktorun önermiştir herhalde.
Merhaba canım biraz geçmiş zaman ama umarım beni görürsün. Bu güne kadar herkes bana bu lafı derdi şimdi ben sana diyorum "Sakın umutsuzluğa kapılma". Önceden istenmeyen gebeliğim oldu ve sonrasında 1 yıldır deniyoruz.19 Şubat'ta hsg çektirdim ve sağ tüpüm kapalı çıktı 2 3 ay sonra tüp bebek düşünüyorduk ama ben yumurtlama dönemim geçmesine rağmen ilişkiye girdim hsgden 2 gün sonra ve dün hamile olduğumu öğrendim. İnan ağladım üzüldüm burda herkese her şeyi sordum ama Allah ol deyince oluyor. Belki sana size biraz umut olurum diye yazdım.Merhaba arkadaşlar. Ben 2 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim kimyasalda kürtaj oldum üstüne ikiz bebeğe hamile kaldım ikizlerde birisi rahimde birisi tüplerde tutunduğu için sağ tüpler patladı ve ameliyata alındomsağ tüp ve yumurtalığım alındı malesef. Şuan sadece sol tüp var. Doktorun bekle dediği süreyi bekledim 2.ay denemem olmadı. Başına böyle bir durum gelenler ne kadar süre beklediniz ve neler yapıldı işlem olarak? Artık hastsnelerden soğudum
Merhaba canım biraz geçmiş zaman ama umarım beni görürsün. Bu güne kadar herkes bana bu lafı derdi şimdi ben sana diyorum "Sakın umutsuzluğa kapılma". Önceden istenmeyen gebeliğim oldu ve sonrasında 1 yıldır deniyoruz.19 Şubat'ta hsg çektirdim ve sağ tüpüm kapalı çıktı 2 3 ay sonra tüp bebek düşünüyorduk ama ben yumurtlama dönemim geçmesine rağmen ilişkiye girdim hsgden 2 gün sonra ve dün hamile olduğumu öğrendim. İnan ağladım üzüldüm burda herkese her şeyi sordum ama Allah ol deyince oluyor. Belki sana size biraz umut olurum diye yazdım.Bende dış gebelik yüzünden sağ tüp ve yumurtalığımı kaybettim. Şimdi sol tüple anne olmaya çalışıyorum ama yok...
Çok çok çok teşekkür ederimMerhaba canım biraz geçmiş zaman ama umarım beni görürsün. Bu güne kadar herkes bana bu lafı derdi şimdi ben sana diyorum "Sakın umutsuzluğa kapılma". Önceden istenmeyen gebeliğim oldu ve sonrasında 1 yıldır deniyoruz.19 Şubat'ta hsg çektirdim ve sağ tüpüm kapalı çıktı 2 3 ay sonra tüp bebek düşünüyorduk ama ben yumurtlama dönemim geçmesine rağmen ilişkiye girdim hsgden 2 gün sonra ve dün hamile olduğumu öğrendim. İnan ağladım üzüldüm burda herkese her şeyi sordum ama Allah ol deyince oluyor. Belki sana size biraz umut olurum diye yazdım.
Allah kolaylık versin. Benim de sol tüpüm alındı.bende sürem dolduktan sonra 6-7 ay denedim. Olmadı tüp bebeğe gittik sonuç alamadık yine.Merhaba arkadaşlar. Ben 2 dış gebelik 1 kimyasal geçirdim kimyasalda kürtaj oldum üstüne ikiz bebeğe hamile kaldım ikizlerde birisi rahimde birisi tüplerde tutunduğu için sağ tüpler patladı ve ameliyata alındomsağ tüp ve yumurtalığım alındı malesef. Şuan sadece sol tüp var. Doktorun bekle dediği süreyi bekledim 2.ay denemem olmadı. Başına böyle bir durum gelenler ne kadar süre beklediniz ve neler yapıldı işlem olarak? Artık hastsnelerden soğudum
İnşallah rabbim hiç birimizin kucagını boş bırakmasınAllah kolaylık versin. Benim de sol tüpüm alındı.bende sürem dolduktan sonra 6-7 ay denedim. Olmadı tüp bebeğe gittik sonuç alamadık yine.
Ben yaşamadım ama Tek tüple doğal yolla hamile kalan örnekleri duydum. İnşAllah sizde onlardan olursunuz
Aminnn İnşAllah.İnşallah rabbim hiç birimizin kucagını boş bırakmasınkısa sürede anne olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?