- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
Insalah guzel haberler alirsinBenimde yarın
Hafifi genişleme varInsalah guzel haberler alirsin
Senin de tek tüp kapali mi ?
Hafifi genişleme var
Dış gebelik riski var dedilerAnladim insallah engel olmusturmuyordur bu durum
Ô zaman histeroskopi île insallah hal olur doktorunda iyiyse bu konuda hic endiselenme, saglikla sonuçlansin dilerimDış gebelik riski var dediler
Amin sağolın yarın regl günüm bugün aşık kahve leke geldi daha gelmedi belki bir ümitÔ zaman histeroskopi île insallah hal olur doktorunda iyiyse bu konuda hic endiselenme, saglikla sonuçlansin dilerim
Sonuç ne oldu acaba merak ettimAmin sağolın yarın regl günüm bugün aşık kahve leke geldi daha gelmedi belki bir ümit
Tüpe başlıyoruzSonuç ne oldu acaba merak ettim
4 ünüde aynı tüpten mi geçirdinizBen tam 4 dış gebelik geçirdim 4.de sağ tupum patladı ameliyatla aldılar şuan ogluma hamileyim. Korkmayın zamanı gelince oluyor sadece takıntı haline getirmeyin yeter.
Ben de dış gebelik geçirdim tüpüm tıkanmış aşılama yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırsınızTüpe başlıyoruz
Sorunlu tüp varsa tüp bebek daha mantıklı diyorlar iki sizde alırsınızBen de dış gebelik geçirdim tüpüm tıkanmış aşılama yapılacak inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Allah yardımcımız olsunSorunlu tüp varsa tüp bebek daha mantıklı diyorlar iki sizde alırsınız