- 10 Ocak 2021
- 161
- 135
- 23
- 32
- Konu Sahibi Ladygirl19
-
Anladım sagolasın 3 aşılamam özelde oldu klomen ile doktorum artık tüp bebek raporun çıktı dedi bizde tüp bebeğe başvurduk klomen ile olan 3 aşılamamı kabul etmediler sımdi 2 kez gonal f ile aşılama yapcaklar rapor için tamamen doktorumun bilgisizliğinden zaman kabı yaşadımBenim sol tıkalı görünüyodu doktor hep sağa koyuyodu o yüzden ama histeroskopide açık çıktı az tıkanık olunca sıvı kaçağı olup gebeliği de engelleyebilir. Bu arada 4 çok değil mi aşılama için?
Evet iki aşılama şartı var. Erkek kaynaklı olunca aşılama olmadan aldık biz. Tez vakitte olsun inşallah senin deAnladım sagolasın 3 aşılamam özelde oldu klomen ile doktorum artık tüp bebek raporun çıktı dedi bizde tüp bebeğe başvurduk klomen ile olan 3 aşılamamı kabul etmediler sımdi 2 kez gonal f ile aşılama yapcaklar rapor için tamamen doktorumun bilgisizliğinden zaman kabı yaşadım
Öyle mi bi yerde güzel bi yerde zor aşılama zaman kaybı gibi düşünüyorum tüp bebek tutma şansı daha yüksek Allah olmayan herkese nasip etsin bu duyguyuEvet iki aşılama şartı var. Erkek kaynaklı olunca aşılama olmadan aldık biz. Tez vakitte olsun inşallah senin de
Bende klomenle başladım cnm ya doktor çıkıyor dedi rapor ama özelde yapılırsa kabul edilmez dediAnladım sagolasın 3 aşılamam özelde oldu klomen ile doktorum artık tüp bebek raporun çıktı dedi bizde tüp bebeğe başvurduk klomen ile olan 3 aşılamamı kabul etmediler sımdi 2 kez gonal f ile aşılama yapcaklar rapor için tamamen doktorumun bilgisizliğinden zaman kabı yaşadım
Benim o.şekilde üç dış gebelik geçmişim oldu sonuncuda ameliyatla tüpü aldılarBenim sol tıkalı görünüyodu doktor hep sağa koyuyodu o yüzden ama histeroskopide açık çıktı az tıkanık olunca sıvı kaçağı olup gebeliği de engelleyebilir. Bu arada 4 çok değil mi aşılama için?
Benim doktorumda klomen ile 3 aşılama yeter raporun var dedi benim bulunduğum şehirde zaten özel tüp bebek yok devlet hastanesinin tüp bebek bölümü yeni açıldı sayılır ve kabul etmediler gonal f ile 2 aşılama da rapor çıkar dediler araştır canım o kadar pişmanım ki maddi manevi den geçtim zaman kaybı yaşadım klomen ile raporu özelde devlette kabul etmiyorBende klomenle başladım cnm ya doktor çıkıyor dedi rapor ama özelde yapılırsa kabul edilmez dedi
Yaa tamam sorayım cnm tsklerBenim doktorumda klomen ile 3 aşılama yeter raporun var dedi benim bulunduğum şehirde zaten özel tüp bebek yok devlet hastanesinin tüp bebek bölümü yeni açıldı sayılır ve kabul etmediler gonal f ile 2 aşılama da rapor çıkar dediler araştır canım o kadar pişmanım ki maddi manevi den geçtim zaman kaybı yaşadım klomen ile raporu özelde devlette kabul etmiyor
Merhaba kurtaj sonrasi tek tüpüm tikandi. Simdi yumurta toplattim. Doktor bir embriyo koyarız olmazsa laparoskopi yapariz dedi.Tikali olan tüp dış gebelik yada tutmama riski yaratabilir benim tavsiyem tüp bebek denemeden önce laparoskopi ile o tüpü aldirin
Benim gittiğim doktor kapalı tüpün sıkıntı yaratacağını söylüyorduMerhaba kurtaj sonrasi tek tüpüm tikandi. Simdi yumurta toplattim. Doktor bir embriyo koyarız olmazsa laparoskopi yapariz dedi.
Tup kapalo ise laparoskopi sart mi?
Peki bu rezerv i etkiliyor muymuş?Benim gittiğim doktor kapalı tüpün sıkıntı yaratacağını söylüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?