Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle geçmiş olsun ama sakın doktorun dediği canını sıkmasın ben bi dış gebelik geçirdim o sıralar çok araştırdım burda benim tüpüm alınmadı iğne ile sonlandı ama burda okadar çok kişiyle konuştum ki tek tüpü alınıp gebe kalanlarla tek tüp olmasa da yumurtlama olunca tek tüple de gebelik oluyor içini ferah tutMerhaba, bugün rahim filmi çektirdim. Tüplerim kapalıymış. Sağ tüp basınç ile açılmış fakat sol tüp kapalı. Doktorum normal yol ile gebe kalma şansın düşük dedi. Tek tüp ile gebe kalan var mı aranızda?
Çok teşekkür ederim cevabın içinCanım öncelikle geçmiş olsun ama sakın doktorun dediği canını sıkmasın ben bi dış gebelik geçirdim o sıralar çok araştırdım burda benim tüpüm alınmadı iğne ile sonlandı ama burda okadar çok kişiyle konuştum ki tek tüpü alınıp gebe kalanlarla tek tüp olmasa da yumurtlama olunca tek tüple de gebelik oluyor içini ferah tut
Benimde sol tüp kapalı sag tüp acik bir kere kimyasal gebelik oldu ama yüzde 50 şansımız var Allah nasip ettikten sonra olur hiç canını sıkma bende bu ay klomen tedavisi göreceğim bakalım kısmetMerhaba, bugün rahim filmi çektirdim. Tüplerim kapalıymış. Sağ tüp basınç ile açılmış fakat sol tüp kapalı. Doktorum normal yol ile gebe kalma şansın düşük dedi. Tek tüp ile gebe kalan var mı aranızda?
Doktorlar malesef en kötü tabloyu söylemek zorunda kalıyorlar ama bizim tabiki dünyalar başımıza yıkılıyor. Eğer vakit kaybetmek istemezseniz doktorun planladığı tedavi programına uyun hem daha sağlıklı olur başka sıkıntı da yoksa klomenle ilk ay hamile kalma olasılığınız da çok çok yüksekÇok teşekkür ederim cevabın içinsabahtan beri epey kötüyüm. Doktor hiç beklemeyelim dedi . Önümüzdeki ay klomen tedavisi yapacakmış yumurta çatlatma yani. Olmazsa sonraki ay aşılama yapalım en son da tüp bebek dedi. Normal yolla kendiliğinden zor dedi. İnsan aniden duyunca çok etkileniyor
Rabbim en sağlıklısından hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah. Benim bu ay hsg çekildi diye . Önümüzdeki ay reglin 2. Günü gel klomen başlayacağız dediBenimde sol tüp kapalı sag tüp acik bir kere kimyasal gebelik oldu ama yüzde 50 şansımız var Allah nasip ettikten sonra olur hiç canını sıkma bende bu ay klomen tedavisi göreceğim bakalım kısmet![]()
Evet haklısın doktorun takibine uyacağım. İnşallah dediğin gibi klomen ile olurDoktorlar malesef en kötü tabloyu söylemek zorunda kalıyorlar ama bizim tabiki dünyalar başımıza yıkılıyor. Eğer vakit kaybetmek istemezseniz doktorun planladığı tedavi programına uyun hem daha sağlıklı olur başka sıkıntı da yoksa klomenle ilk ay hamile kalma olasılığınız da çok çok yüksek
Güzel haberlerinizi bekliyoruzEvet haklısın doktorun takibine uyacağım. İnşallah dediğin gibi klomen ile olur![]()
İnşallah teşekkür ederimGüzel haberlerinizi bekliyoruz![]()
Bu ayda bence dene hiç belli olmaz hsg den sonra da hamile kalan çokRabbim en sağlıklısından hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah. Benim bu ay hsg çekildi diye . Önümüzdeki ay reglin 2. Günü gel klomen başlayacağız dedi
Bu ayda bence dene hiç belli olmaz hsg den sonra da hamile kalan çok
Doktor dedi bu ay olmaz geçti dedi . Ama bu ay da yumurtlama günlerini değerlendir normal olabilir dediBu ayda bence dene hiç belli olmaz hsg den sonra da hamile kalan çok
Çok teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattıHayranım şu stresli kadınları daha da strese sokmayı marifet sanan doktorlara. Doktorunuzu da değiştirebilirsiniz bence. Zaten en baştan tüm modunuzu düşürmüş. Ben ilk hamile kalamadığımda doktora gittiğimde bana dediği şey sende ki tek etken stres dedi bana. Bi sal kendini dedi her şey normal eşin de rahat ama sen hiç öyle değilsin dedi dene üç ay olmazsa sonra rahim filmi dedi. Bende ondan sonra olmayınca diye düşünürken rahim filmi araştırırken tabiri caizse kafam başka şeylere odaklanırken hamile olduğumu öğrendim benim nerdeyse şuan dört yıllık güvendiğim doktorum kendisi. Oğlum oldu elhamdülillah. Ağustos ayında dış gebelik yaşadığımı öğrendim hemen kendisini aradım gittim olması gereken oldu en sonda rahim filmi ve bana da sol tüp kapalı sağ açık dış gebelik de yaşadın riskin diğer kadınlara göre de biraz artmış olabilir ama canını sıkma doğal şekilde de hamile kalabilirsin şansın azaldı ama hamile kalamayacağın anlamına da gelmez dedi vitamin de yazdı aldım şuan rahatım ama bana direk yok olmaz imkansız şu bu dese eminim kafam daha kötü olurdu yani. Tek tüple de şansınız var bir müddet deneyin olmazsa tedavi aşamasına geçin bence her şey gönlünüzce olsun![]()
Rica ederim ama gerçekten umutsuz olmayın tek tüplüyüm diye modunuzu da düşürmeyin burda tek tüple yada daha da vahim durumlarla doğal şekilde hamile kalan arkadaşlar var siz olumlu şeyleri okuyun olumsuzları es geçin kendinize inanın anne olabileceğinizi kendinize kabul ettirin tek tüp de olsa hamile kalabileceğinize canı gönülden inanın. Instagram da bir gebenin günlüğü ebru hanımı bu ay gebelik düşününce keşfettim çok bilinen biri ama ben tabi düşünmeyince ilgilenmiyordum. Onun sayfasına girip inceleyin orda masajlar kısmı var yumurtlama için onları tavsiye ederim yada olmadı takviye ürünleri ve tek tüp hakkında da masajı ve insanların yorumları var size moral olacaktır eminim. Tedavi en son çareniz olsun gerekte kalmasın inşaAllah. Zira o süreç bence daha stresli. Allah hepimizi hayırlı şekilde anne olmayı nasip etsin zorumuzu kolay kılsınÇok teşekkür ederim yorumunuz beni rahatlattıumarım benim de sizin de isteyen herkesin herşey gönlünce olsun
Takip edeceğim bakacağım sayfasına çok teşekkür ederimRica ederim ama gerçekten umutsuz olmayın tek tüplüyüm diye modunuzu da düşürmeyin burda tek tüple yada daha da vahim durumlarla doğal şekilde hamile kalan arkadaşlar var siz olumlu şeyleri okuyun olumsuzları es geçin kendinize inanın anne olabileceğinizi kendinize kabul ettirin tek tüp de olsa hamile kalabileceğinize canı gönülden inanın. Instagram da bir gebenin günlüğü ebru hanımı bu ay gebelik düşününce keşfettim çok bilinen biri ama ben tabi düşünmeyince ilgilenmiyordum. Onun sayfasına girip inceleyin orda masajlar kısmı var yumurtlama için onları tavsiye ederim yada olmadı takviye ürünleri ve tek tüp hakkında da masajı ve insanların yorumları var size moral olacaktır eminim. Tedavi en son çareniz olsun gerekte kalmasın inşaAllah. Zira o süreç bence daha stresli. Allah hepimizi hayırlı şekilde anne olmayı nasip etsin zorumuzu kolay kılsın![]()