• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek tüp ile fsh 10 ile doğal şekilde gebe kalınır mi

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.308
369
53
Selam kızlar bir tüp sıvı birikmesi sonucu alındı. Önceden 3 düşüğüm vardı o gebeliklerim kendiliğinden oluşmuştu. Ama maalesef bir tüp te hidrosalpiks saptandı. O tüpü aldık. Rahimde perde varmış o alındı. FSH 10 çıktı biraz korktum açıkçası. Hem tek tüp hem fsh10 bu şekilde olup hamile kalan varmi

Merhaba, ben de tek tüplüyüm, sol tüpüm dış gebelikten alındı. tek tüp ile iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Amh değerim 2, fsh değerim ise en son aralık ayinda 9,44 çıkmıştı. O ay femara ve çatlatma iğnesi ile doğal yoldan hamile kaldım. İmkansız gibi geliyordu bana da ama oluyor yeter ki stresi bırakabilelim. Nasipte varsa sizi bulacaktır. Tez vakitte sağlıkla nasip etsin Rabbim 🙏🏻🌸

Merhaba, ben de tek tüplüyüm, sol tüpüm dış gebelikten alındı. tek tüp ile iki defa kimyasal gebelik yaşadım. Amh değerim 2, fsh değerim ise en son aralık ayinda 9,44 çıkmıştı. O ay femara ve çatlatma iğnesi ile doğal yoldan hamile kaldım. İmkansız gibi geliyordu bana da ama oluyor yeter ki stresi bırakabilelim. Nasipte varsa sizi bulacaktır. Tez vakitte sağlıkla nasip etsin Rabbim 🙏🏻🌸
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Femara dediğiniz klomen gibi bişey mi acaba ? Yani kimyasal gebeliklerden sonra sağlıklı hamilelik oluştu öyle değil mi

Evet klomen gibi yumurta geliştirici hap. Çok şükür oldu 4 yılın sonunda
Çok sevindim canım. Darısı bana inşallah. Peki 4 yıldır tek tüp ile mi kalamadınız yoksa toplamda 4 sene mi yani tüpü almadan onceyle mi? Kusura bakmayın soru yağmuruna tutuyorm ama biraz korkularım var 😿 yani tüpünüz alındıktan ne kadar süre sonra kalabildiniz

4 yıldır tüpüm yok
Çok sevindim canım. Darısı bana inşallah. Peki 4 yıldır tek tüp ile mi kalamadınız yoksa toplamda 4 sene mi yani tüpü almadan onceyle mi? Kusura bakmayın soru yağmuruna tutuyorm ama biraz korkularım var 😿 yani tüpünüz alındıktan ne kadar süre sonra kalabildiniz

Back