Tek tük birliktelik vee bebek!!

benimde eşimle her zaman görüşme imkanım yoktu dört ay falan korunmadık ama olmadı en son başbaşa bi tatile çıktık iki günlüğüne meğersem bebiş o hafayı bekliyomuş şükür beşinci ayda hamile kaldım inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder Rabbim

Amin iyi dileklerin icin .. ovulasyon testini aldim bu ay takip kolayligi olsun diye yazilarinizi okudum bir soru sormak istiyorum .. test saatleri ne zaman sabah mi bakiuorsunuz ? Kullanma klavuzunda oyle yaziyor 2 sorumda cift cizgiyi gorunce o gun yumurtlamis oluyorsun beraberlik o gun mu olmali yojsa bir gun oncesi birgun sonrasimi yakalamali ?

Bende ovulasyon testi kullanıyorum 4 aydır ama bende tutmadı henüz Sabah şart değil tabiki ,ben bugun atıyorum 3 de yaptıysam testi yine ertesi gün aynı saatte yapıyordum ,çitf çizgi yandığı gün 24-36 saat içerisinde yumurtanın çatlıcağını haber veriyor ben çitf çizgi gününü değile ertesi günü denedim bi ay ,başka bi ay çitf çizgi günü denedim ve 3.günü denedim ,Rabbim vaktini bekliyor olmadı mı olmuyor işte..

Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyorki elimizden zamani gelince bizede vercek insallah

Han
Tesekkur ederim canim gebeligim hep ilk ay oluyo ama 2 bebegimi kaybettim bu 3uncu gebeligim bundada 1 aydir yatiyorm hergun gobekten igne vuruluyorum Allah saglikli ve hayirlisini nasip etsin hepimize

Kan pihtilasmasi oldugundan suphelendiler test yapildi sonucu bekliyorum canim
inşallah temiz çıkar sonuçların cnm , bende de kan pıhtılaşması olabilir ya da kanın düşük olduğu için diğer değerrin böyle çıkmış demişti dermatoloji .şimdi doktora gidince hepsini söylücem en azından hamile kalmadan önlemimi almış olurum

Saglik ocagina gidip kanina baktirabilirsin dusukmu diye doktorunada onu goturursun en azindan o ortadan kalkar pihtilasmadan supheleniyosada hamile kalinca hemen igneye baslar test yapilirsin Allah nasip etsin sanada canim

yaaa olamaz adetime 3-4 gün varken hastalandım neyse bu ay doktora gitceğim için üzülmedim ,ufacık da olsa bi umut vardı yine ama :::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…