-
- Konu Sahibi elma_sekerim01
Amin iyi dileklerin icin .. ovulasyon testini aldim bu ay takip kolayligi olsun diye yazilarinizi okudum bir soru sormak istiyorum .. test saatleri ne zaman sabah mi bakiuorsunuz ? Kullanma klavuzunda oyle yaziyor 2 sorumda cift cizgiyi gorunce o gun yumurtlamis oluyorsun beraberlik o gun mu olmali yojsa bir gun oncesi birgun sonrasimi yakalamali ?benimde eşimle her zaman görüşme imkanım yoktu dört ay falan korunmadık ama olmadı en son başbaşa bi tatile çıktık iki günlüğüne meğersem bebiş o hafayı bekliyomuşşükür beşinci ayda hamile kaldım inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder Rabbim
Amin iyi dileklerin icin .. ovulasyon testini aldim bu ay takip kolayligi olsun diye yazilarinizi okudum bir soru sormak istiyorum .. test saatleri ne zaman sabah mi bakiuorsunuz ? Kullanma klavuzunda oyle yaziyor 2 sorumda cift cizgiyi gorunce o gun yumurtlamis oluyorsun beraberlik o gun mu olmali yojsa bir gun oncesi birgun sonrasimi yakalamali ?
Hayirlisi demekten baska birsey gelmiyorki elimizden zamani gelince bizede vercek insallahBende ovulasyon testi kullanıyorum 4 aydır ama bende tutmadı henüz Sabah şart değil tabiki ,ben bugun atıyorum 3 de yaptıysam testi yine ertesi gün aynı saatte yapıyordum ,çitf çizgi yandığı gün 24-36 saat içerisinde yumurtanın çatlıcağını haber veriyor ben çitf çizgi gününü değile ertesi günü denedim bi ay ,başka bi ay çitf çizgi günü denedim ve 3.günü denedim ,Rabbim vaktini bekliyor olmadı mı olmuyor işte..
HanBen de ovulasyon testleriyle takip eettim bu ay. Koyu çıktığı 2 gün akıntım da oldu ve o 2 gün üst üste birliktelik yaşadık. Sonra 1 gün ara verdik, yine birliktelik yaşadık. Ama o 2 günden sonra akıntım bir anda kesildi resmen. Şimdi sen de böyle yazınca ümitlendim vallainşallah tutmuştur bu ay
Tesekkur ederim canim gebeligim hep ilk ay oluyo ama 2 bebegimi kaybettim bu 3uncu gebeligim bundada 1 aydir yatiyorm hergun gobekten igne vuruluyorum Allah saglikli ve hayirlisini nasip etsin hepimizeAdet gününe kadar pek akıntın olmadı yani ve gebe olduğunu anladın yani:) ayy darısı başıma inşallah yaa :) bu arada söylemeyi unuttum Rabbim huzurlu ve sağlıklı bir gebelik yaşatsın inşallah sana
Han
Tesekkur ederim canim gebeligim hep ilk ay oluyo ama 2 bebegimi kaybettim bu 3uncu gebeligim bundada 1 aydir yatiyorm hergun gobekten igne vuruluyorum Allah saglikli ve hayirlisini nasip etsin hepimize
Kan pihtilasmasi oldugundan suphelendiler test yapildi sonucu bekliyorum canimgecmiş olsun cnm ne rahatsızlığınız var
Amin canım amiiin ve maşallahHan
Tesekkur ederim canim gebeligim hep ilk ay oluyo ama 2 bebegimi kaybettim bu 3uncu gebeligim bundada 1 aydir yatiyorm hergun gobekten igne vuruluyorum Allah saglikli ve hayirlisini nasip etsin hepimize
inşallah temiz çıkar sonuçların cnm , bende de kan pıhtılaşması olabilir ya da kanın düşük olduğu için diğer değerrin böyle çıkmış demişti dermatoloji .şimdi doktora gidince hepsini söylücem en azından hamile kalmadan önlemimi almış olurumKan pihtilasmasi oldugundan suphelendiler test yapildi sonucu bekliyorum canim
Saglik ocagina gidip kanina baktirabilirsin dusukmu diye doktorunada onu goturursun en azindan o ortadan kalkar pihtilasmadan supheleniyosada hamile kalinca hemen igneye baslar test yapilirsin Allah nasip etsin sanada caniminşallah temiz çıkar sonuçların cnm , bende de kan pıhtılaşması olabilir ya da kanın düşük olduğu için diğer değerrin böyle çıkmış demişti dermatoloji .şimdi doktora gidince hepsini söylücem en azından hamile kalmadan önlemimi almış olurum
3-4 gün geçe olsaydın daha çok üzülürdün benceyaaa olamaz adetime 3-4 gün varken hastalandım neyse bu ay doktora gitceğim için üzülmedim ,ufacık da olsa bi umut vardı yine ama :::