• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek tple hamile kalnabiliyor mu?

canım konuyu açalı ne kadaroldu bilmiyorum ama şuan bende seninle aynı sıkıntı içindeyim bebeğin oldu mu ?? nasıl bir süreçten geçtin yardımcı olur musun banada çok sıkıntılıyım ben çok üzgünn

merhaba canm bende tek tüplüyüm dertleşelim diye yazıyorum siz nasıl tedavi oluyorsunuz

2013 agustosunda dis gebelikten sol tupum alindi..dunya basima yikildi sandim..hergun saatlerce nette arastirip durdum bu konuyu.dr 3 ay korunma verdi ben 1 ay korundum. Her ay acaba hamile miyim diye bekleyip duruyordum.dr 5-6 ay denersin olmazsa gel demisti..her ay husran tabi. 6. Ay bu ayda olmazsa dr gideyim asilama veya tup ne gerekiyorsa yaptiralim dedim.yasim geciyordu..6.ayimda bal tarcin corek otunu kullandim hic umudum yokken o ay hamile kaldim tek tuple. Yani Rabbim dualarimiza cvp verdi..arkadaslar umudunuzu hic yitirmeyin tek tuple baska bi sorun yoksa kaliniyo

Bende de aynı sorun var benimde sol tüpüm alındı üç ay tedavi sonrası hamile kaldım şimdi 15 aylık oğlum var yine cocuk istiyorum tedavı altındayım suan yedisinde catlama iğnesi vuruldum ama sol tarafımda yumurta oluştu ve doktor sağ tüpünde yakalayabilir dedi bu konu hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back