Bende bilemedim nereden aldım, bir araştırayım bakayımödül puanlarını nerden aldın ben de istiyorum onlardan
Yaptım az önce nevom..:eskisarılıpöpensmile:Med canım alıntılamak istediğin mesajlar için cevapla seçeneğine tıkla
Aynı fikirdeyim klasik kullanılmayan sitelere dönmüş ben hiç beğenmedim eski haline dönmesi lazım ila değişikli isterlerse smailleri azaltsınlar bir kaç şey daha site hızlanır bunu hiç tutmadım . .berbat olmuş yenı halı.. diğer sitelerden farkı kalmamıs görüntü olarak. kknın tasarmını sevıyordum. çok kötü maalesef. sanki küçük bir yere sıkışmış gibi hissettım kendımı. ayrıca nerede yasadıgımız falan gösterılmek zorunda mı?
Ben önce ters kullanıyordum siteyi böyle çok karışık görmedimYaptım az önce nevom..:eskisarılıpöpensmile:
:)))
aynen. isim vermeyecegım ama bir site var aynı ona benzemıs. eskısıne yenı şeyelr getırselerdı mükemmel olurdu bence. bir yere hapsedılmıs gıbı hıssedıyorum kendımı .Aynı fikirdeyim klasik kullanılmayan sitelere dönmüş ben hiç beğenmedim eski haline dönmesi lazım ila değişikli isterlerse smailleri azaltsınlar bir kaç şey daha site hızlanır bunu hiç tutmadım . .
Aşağıda hızlı cevaplama kısmında, demin bir arkadaşa cevap yazmak için satır atlamak istedim. Enter'layınca otomatik gidiyormuş, tekrar gidip mesajını düzeltmek zorunda kaldım. Cevapla'ya tıklamadan gitmesin mesajlar. Ben alışmışım satır atlarken Enter'a basmaya. Zaten insanlar paragraf ayırmaya üşeniyor, böyle olursa yandık.
Aynen bende öyle hissediyorum umarım bir düzelme olur pek bi çekiciliği kalmadı o samiller felan çok güzeldiaynen. isim vermeyecegım ama bir site var aynı ona benzemıs. eskısıne yenı şeyelr getırselerdı mükemmel olurdu bence. bir yere hapsedılmıs gıbı hıssedıyorum kendımı .
bende bunu çok sevdimaa doğru kuşlarım uçmuş ya, ellerimle beslediydim
"" bu simleyi sevdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?