Tek tek sorunları dinleyelim .....

Coklu alintilamak icin "cevapla" ya tikladigimizda mesaj yazma kutucuguna kadar indirip tekrar yukari cikmasak cok iyi olur, sayfada 5 mesaj alintilamak istesek asagi yukari asagi yukari gerek yok...
Oncekinde oldugu gibi + seklinde isaretlesek ve en son artik cevap yazacagimiz zaman "cevapla" ya tiklasak daha kullanisli olur...
Ayrica pro uyelik ile ilgili bilgi istiyoruz...
Avatarlar iyice kuculmus Kazen, sunlari biraz daha dise dokunur buyuklukte yapmak mumkun degil mi?
Ayrica yazi tiplerimiz sabitlenmisti, benzer sansimiz olacak mi?
Kus bortu bocek gitti mi?
Benim ilk etapta aklima gelenler bunlar...

Bende beğenmedim yaa çok yabancı geldi şuan site gülücüklermz ne güzldi acıcık bişi var burda

Aşağıda hızlı cevaplama kısmında, demin bir arkadaşa cevap yazmak için satır atlamak istedim. Enter'layınca otomatik gidiyormuş, tekrar gidip mesajını düzeltmek zorunda kaldım. Cevapla'ya tıklamadan gitmesin mesajlar. Ben alışmışım satır atlarken Enter'a basmaya. Zaten insanlar paragraf ayırmaya üşeniyor, böyle olursa yandık.

Niye konularda konuları kitle gibi seçenekler var? Konuları kitleyince kendimizi o konudan engellemiş gibi mi oluyoruz anlamadım biri anlatsın lütfen

Aynı fikirdeyim klasik kullanılmayan sitelere dönmüş ben hiç beğenmedim eski haline dönmesi lazım ila değişikli isterlerse smailleri azaltsınlar bir kaç şey daha site hızlanır bunu hiç tutmadım . .

aynen. isim vermeyecegım ama bir site var aynı ona benzemıs. eskısıne yenı şeyelr getırselerdı mükemmel olurdu bence. bir yere hapsedılmıs gıbı hıssedıyorum kendımı .

Prfoluğunda pek bir anlamı kalmamış zaten bir farklı profilimiz olsaydı bari

Böyle bişey varsa ben de yandım...Enterlamadan mesaj yazamam..Deneme yapıyorum şuan..

Enterladım..Ama otomatik gitmedi benim ki :)

Kesinlikle daha iyi olmuş:)

aynen. isim vermeyecegım ama bir site var aynı ona benzemıs. eskısıne yenı şeyelr getırselerdı mükemmel olurdu bence. bir yere hapsedılmıs gıbı hıssedıyorum kendımı .
Aynen bende öyle hissediyorum umarım bir düzelme olur pek bi çekiciliği kalmadı o samiller felan çok güzeldi

Enterlama denemesi #2
Hah, gitmedi çok şükür, bari ona sıkıntı yapmam. Zaten gerildim, Allah'ım bir gergin gergin gülümseyip sigara içen smiley'im bile yok

herkesin rengi aynı olmuş bunu da sevdim
ırkçılığa hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…