Tek tek sorunları dinleyelim .....

Super eksiklikler gideriliyor

Cepten cok takılıyor acaba reklamlardan mı?
bir de izlenen konulara girdigimizde en son kimin mesaj yazdıgı gozukmuyor..sadece konuyu acan ve konu ismi var..cepten yine bu durum..full site olmadugından mı ki?

Renkleri cok sevdim ben..bide eski site gorunumu olsa tadından yenmeyecek..kontrol panelimin eksikligini cok hissediyorum

Ha bide pro uyelerin ayrıcalıkları geri gelecek mi? Yazı fontu rengi sabitleme nick rengi farklılıgı gibi?

sıra foto eklemeye gelsin artık Kazennn bit pazarının haline bi bakarmısın

Albüm kısımı biraz hassas. Estetik tarafında albüm paylaşan üyelerimizi mağdur etmemek için güvenlik tarafında hata yapmamalıyız. Bu sebeple geç olsun hatasız olsun ...

Cep telefonunda sayfanın en altında çıkan reklam biraz yavaşlatıyor. İşin ilginç tarafı o reklamın bizimle hiç bir alakası yok Nereden geldiğini de çözemedik.

Pro üyelerin özelliklerini önem sırasına göre notlarımıza göre aktif etmeye çalışıyoruz. Yazı tipi font gibi değişklik nereden yapılıyor onuda bulamadık henüz :)

Hiçbir şey anlamadım. Mesaj yazamıyorum abone olduğum konuya. Hamileyim ve hamile arkadaşlarımla iletişimim kesildi. Neler oluyor?

Deneme bir ki..coklu alıntı yapamadım cepten ya..

Albüm kısımı biraz hassas. Estetik tarafında albüm paylaşan üyelerimizi mağdur etmemek için güvenlik tarafında hata yapmamalıyız. Bu sebeple geç olsun hatasız olsun ...

Deneme cepten çoklu alinti

Son düzenleme:

Deneme ...Altta alıntı ekle diye bişey varmış..Cepten görünmüyo ama bu

Siz de bizim gibi çözmeye çalışıyosunuz yani

Evet bişeyden ötürü takılıyor telde..Sayfa atlıyor falan..Kısa zamanda çözülür o da sanırım..

Profil tasarımı ve yazı rengi sabitleme şu an en önemli iki ayrıcalık sanırım :)

Bir de smiller kullanım kolaylığı açısından mesaj yerinde hazır bulunsa açık şekilde? Olabiliyorsa eğer..Kodları değişmiş..Ezberlicez tekrar...

Köklü bi değişiklik oldu..Uğraşanların emeğine sağlık..Siteyi çözmeye çalışıp bizi bilgilendiren arkadaşların da emeklerine sağlık

Mesajlarin altindaki cizgi daha keskin olabilir. Soyle KK yazan kucuk bir banner fena olmazdi. Boyle bir mesajin nerede basladigi nerde bittigi tam anlasilmiyor sanki. Yapilan alintilarin rengi cok keskin bir pembe, yazilan mesaj daha cok dikkat cekmeli .

Gelmisler ama ben gidicem simdi canim.

şu resim yüklemenin direkt dosya yükleden yapılıyor olması da çok iyi olmuş..40 saat ona tıkla buna tıkla yapmıcaz..

Bit pazarı sakinleri yaşadı :))

Çoklu resim yüklemeyi denim..

Hoohohooy resim yükleme süper

Ben foto eklemeyi yaptım, sorun mu vardı ki?

Cepten denemedim ama..

Med bit pazarı sakinleri yaşamadı aksine battı
ekmek teknem yanmış gibi hissediyorum
baksana çok büyük atılıyor fotolar
küçük atmak isteyincede minnacık oluyor ille tıklamak gerekiyor üstüne ve alıntı yapıncada görünmüyo fotolar çok kötü oldu bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…