sıra foto eklemeye gelsin artık Kazennnbit pazarının haline bi bakarmısın
Albüm kısımı biraz hassas. Estetik tarafında albüm paylaşan üyelerimizi mağdur etmemek için güvenlik tarafında hata yapmamalıyız. Bu sebeple geç olsun hatasız olsun ...
Super eksiklikler gideriliyor
Cepten cok takılıyor acaba reklamlardan mı?
bir de izlenen konulara girdigimizde en son kimin mesaj yazdıgı gozukmuyor..sadece konuyu acan ve konu ismi var..cepten yine bu durum..full site olmadugından mı ki?
Renkleri cok sevdim ben..bide eski site gorunumu olsa tadından yenmeyecek..kontrol panelimin eksikligini cok hissediyorum
Ha bide pro uyelerin ayrıcalıkları geri gelecek mi? Yazı fontu rengi sabitleme nick rengi farklılıgı gibi?
bir de izlenen konulara girdigimizde en son kimin mesaj yazdıgı gozukmuyor..sadece konuyu acan ve konu ismi var..cepten yine bu durum..full site olmadugından mı ki?
Renkleri cok sevdim ben..bide eski site gorunumu olsa tadından yenmeyecek..kontrol panelimin eksikligini cok hissediyorum
Ha bide pro uyelerin ayrıcalıkları geri gelecek mi? Yazı fontu rengi sabitleme nick rengi farklılıgı gibi?
Deneme bir ki..coklu alıntı yapamadım cepten ya..
Albüm kısımı biraz hassas. Estetik tarafında albüm paylaşan üyelerimizi mağdur etmemek için güvenlik tarafında hata yapmamalıyız. Bu sebeple geç olsun hatasız olsun ...
İzlenen konular yazılı yeri tıkla canımHiçbir şey anlamadım. Mesaj yazamıyorum abone olduğum konuya. Hamileyim ve hamile arkadaşlarımla iletişimim kesildi. Neler oluyor?
Denedim
Cep telefonunda sayfanın en altında çıkan reklam biraz yavaşlatıyor. İşin ilginç tarafı o reklamın bizimle hiç bir alakası yokNereden geldiğini de çözemedik.
Pro üyelerin özelliklerini önem sırasına göre notlarımıza göre aktif etmeye çalışıyoruz. Yazı tipi font gibi değişklik nereden yapılıyor onuda bulamadık henüz :)
Gelmişler
Yooo foto ekleme yapılıyordu ..Dosya yükle çok iyi oldu.Ama daha daha çok özelden dosya yükleme uygulamasına bayıldımBen foto eklemeyi yaptım, sorun mu vardı ki?
Cepten denemedim ama..
Ben foto eklemeyi yaptım, sorun mu vardı ki?
Cepten denemedim ama..
şu resim yüklemenin direkt dosya yükleden yapılıyor olması da çok iyi olmuş..40 saat ona tıkla buna tıkla yapmıcaz..
Bit pazarı sakinleri yaşadı :))
Çoklu resim yüklemeyi denim..
Eki Görüntüle 1216603 Eki Görüntüle 1216604 Eki Görüntüle 1216605 Eki Görüntüle 1216606
Hoohohooy resim yükleme süper
Hımm bunu denemedim canım..duzelir ama bence bu da..Denemeeeee
fotolar gözükmüyor bak böyle alıntı yapınca
Alinti yapinca fotolar cikiyormu acabaşu resim yüklemenin direkt dosya yükleden yapılıyor olması da çok iyi olmuş..40 saat ona tıkla buna tıkla yapmıcaz..
Bit pazarı sakinleri yaşadı :))
Çoklu resim yüklemeyi denim..
Eki Görüntüle 1216603 Eki Görüntüle 1216604 Eki Görüntüle 1216605 Eki Görüntüle 1216606
Hoohohooy resim yükleme süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?