Dur bidaha bakayım kendi kendimize silmile uyduruyoruz :hahahhaha:Yanlışlıkla başkasında mı alıntı yaptım acabatamam bebekim olsun :sıkasıkasarılansmile:
pcden foto yuklenmıyor galıba?
boşver ya üstünden yıl gecti :27lismile: gel biz geyiğimize gidelim :ahahhah:Dur bidaha bakayım kendi kendimize silmile uyduruyoruz :hahahhaha:
Aha yazmışsın görmemişim kuzumkızım yan kullanıver gali ne olacak
yok canım, sıte linki var pc ıcın secenek yok. göremedım benSur cevapla kısmının yanında dosya yükleden yükleniyor sende olmuyomu
ben ne yazdığımı bile unutmuşum :ahahah:Aha yazmışsın görmemişim kuzumkız yan kullanılmıyor kocaman yazamıyorum düzken çok hızlı yazıyorum alışmışım
Yan çevirisen cebi daha iyi oluyor ama benim gibi yan kullanamıyorsan sorun işte tweReklama çare ?
Bana her daim hak vermen lazım :kızgınsmile:ben ne yazdığımı bile unutmuşum :ahahah:iyi bakalım ben de bir ara cepten deneyeyim de sana hak vereyim :27lismile:
Yan çevirisen cebi daha iyi oluyor ama benim gibi yan kullanamıyorsan sorun işte twe
Bana her daim hak vermen lazım :kızgınsmile:
Tweety im henüz yapılmadı o ayarlama coming soon :):)Yan sevmiyorum bebw
Rutbeyi nerden degisiyoruz fikrin varmi bibi ?
Yorum yazdığımız bölümün sağ alt köşede Cevapla ve yanında ''Dosya yükle'' var. Oradan ekleniyor. Önce ayrıntılı düzenlemeye basarak daha başarılı olmuştum. Kolay gelsin.yok canım, sıte linki var pc ıcın secenek yok. göremedım ben
evet gördümYorum yazdığımız bölümün sağ alt köşede Cevapla ve yanında ''Dosya yükle'' var. Oradan ekleniyor. Önce ayrıntılı düzenlemeye basarak daha başarılı olmuştum. Kolay gelsin.
Açtığın kunuları bulabildin mi Surrender. Çok aradım bulamıyorum.
E kaldimmi bu ahh ah laTweety im henüz yapılmadı o ayarlama coming soon :):)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?conversations/addYa bende bir konu acıp herkezin yorumlarını beklemek istiyorum nerden yapacam yeniyim
Ben yan çevirsemde reklam var. :)Yan çevirisen cebi daha iyi oluyor ama benim gibi yan kullanamıyorsan sorun işte twe
Bana her daim hak vermen lazım :kızgınsmile:
evet gördüm
hayır maalesef 2 saattır arıyorum bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?