- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle zati nevomHepsini sadece üyeler olarak işaretle bakalım![]()
Gorunuyor bibiImzam görünmüyormu cepten göremiyorum ben reklam var :/
Yok canım benim cepten ben sadece okuyabiliyorumNevo ya ben pc den nerdeyse hiç girmiyorum eskiden pcden girince ya android yada full site seçeneği vardı hep full seçiliydi bende çatır çatır kullanıyordum şimdi hep android gibi duruyor :/ ama fena hızlanmış çoğu şey süper olmuş bayıldım bide cepten istediğim gibi olma mis mis![]()
Panik yok çözeceğiz herşeyiöyle zati nevom![]()
Yanlış yazmışım cepten girince full seçiyodumYok canım benim cepten ben sadece okuyabiliyorumSesini çıkarma yan yan yazmaya devam et
![]()
O da hoş olur ,tek tıkla giriş.evet aynen öyle... Ya da biraz bekleyin Mobil uygulamaya bir tetikleme yapacağız ondan direk burası açılacak ama öncelikli değil.
ee bundan ne cıkarıcaz kazen?Bir insanın akıllı davranması için üç yol vardır: Birincisi iyi düşünmektir, bu en soylusudur. İkincisi, taklit etmektir, bu en kolaydır. Üçüncüsü, denemiş olmaktır, bu en zorudur.
Bunu bende çok istiyorumIzledigimiz konuyu açınca ilk sayfa degil son yazilan sayfa gelsin lütfen şuan tek sıkıntım bu sitede :)
Anaa imzama biri müdahale etmiş bana göndermemi bu patron ahhahaYanlış yazmışım cepten girince full seçiyodumbanane ya gidiyom ozaman ben
kkda ne üzülür ama :)
Reklama bi care olsa iyiydi cok sinirRütbe ayarlarına bakıyorum dedi Kazen![]()
Bildirimlerde yok canım bişey :/ ayrıca beni ne engelliyosun pissss :hıhlayansmile:Az önce bibiye mesaj attığımda farkettim gelen cevabı engelleyebiliyormuşum ahahah bu iyimiş![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/signaturegöremedım ben maalesef.
Yanlışlıkla başkasında mı alıntı yaptım acabaBildirimlerde yok canım bişey :/ ayrıca beni ne engelliyosun pissss :hıhlayansmile:![]()
imza degıl canım, açtıgım konuları dıyorum ben.