Tek tek sorunları dinleyelim .....

Bunda reklamlar ve imzalar çok yer kaplıyo, toplu alinti yapmak uygulamada daha kolaydi sanki. Ama yapacak birşey yok,gülü seven dikenine katlanır, galiba o uygulama benim mb lari da fazla yiyordu.. pratık acilirsa bu ne ala :)

Yemek yarışmasına bekleriz katılan tüm üyelere pro kart veriliyor
geçenlerde bir göz attım o tarafa valla ben oraya yemek yapıp resim koymaya utanırım vallahi,kk hatunlarının maşaallahı var,ben kesin 1.olurum ama sondan...

neyse şu çizelgeleri yapmak için hala uğraşıyorum olmuyor,ayrıca online olan üyeler artık belli olmuyormu?

Yok s4 bile yanken gayet büyük geliyor ama çok ısrar ederseniz hayır demem şaka biyana yan kullanmaktan başka çaresi yokmu şimdilikmi böyle olucak patron
kızım yan kullanıver gali ne olacak

Hiç inanmamSeninde katılabileceğin kategoriler mutlaka olur.Havalar serinleyince çorbalar kategorisi yapacağız o zaman bekleriz

Ben düz kullanınca bile bir işe yaramıyor boşver düz yan işe yarıyor ya
Nevo ya ben pc den nerdeyse hiç girmiyorum eskiden pcden girince ya android yada full site seçeneği vardı hep full seçiliydi bende çatır çatır kullanıyordum şimdi hep android gibi duruyor :/ ama fena hızlanmış çoğu şey süper olmuş bayıldım bide cepten istediğim gibi olma mis mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…