üzgünüm size bir iyi bir de kötü haberim var !
kötü haber imzanızı siliyorum, iyi haber bu uyanıklığınızdan dolayı sizi pro yaptım gidin imzaya dilediğinizi yazın.
Mesaj yazılmadı diye bir daha yazdımhayır, pc .
chorome kullanıyorum zaten .Cepten mi kullanıyorsun siteyi
Pcden ise Google Chorme kullan daha iyi oluyor
Evet bende mobilden yazabiliyorum suan sukur ama uygulama daha guzeldi ona giremiyorum.. hadi bakim sirayla.
Yok değil bir üye az önce neden kayboldular dedi.Pro değil üyeŞimdi farkettim üye altında yasadıgı yer ve meslek yazmayanlar online görünmeyenler mi? Ben online görüntümü kapattım onlar da kapandı çünkü.
hadi ya ben ayarlarla oynayınca kayboldu çünkü. geri de getiremedim bir türlüYok değil bir üye az önce neden kayboldular dedi.Pro değil üye
Patron yan kullanınca full site gibi oldu güzel ama ben yan kullanamıyorum kocaman elime sığmıyor tel
Benim görünüyor mu?Ben gizledim kendimi siteye girer girmezhadi ya ben ayarlarla oynayınca kayboldu çünkü. geri de getiremedim bir türlü
Şeyyy
PembeLokum adımın altında kareli rakamlı oldu o yazıyı düzeltme geldi mi aceba
Rütbemi de merak etmiyor değilim
kıskandım seni just,5 yıldır üyeyim bir kere bile böyle jest görmedim,birgün benimde prom olacakşakaaa ??
aa ciddiiiiii
ayyy ne güzel bi jesttir böyleteşekkür ediyoruuuum :)
hayır ben başka türlü gizledim ayarlardanBenim görünüyor mu?Ben gizledim kendimi siteye girer girmez
Yemek yarışmasına bekleriz katılan tüm üyelere pro kart veriliyorkıskandım seni just,5 yıldır üyeyim bir kere bile böyle jest görmedim,birgün benimde prom olacak
Artik uygulama yok mu yani mobil chrome dan mi girecez.O uygulamayı silebilirsiniz. Onu ortadan kaldırmak için bu uygulamayı geliştirdik.
İnanın çok daha pratik olacak bu !
Ben de gizlilik ayarlarımı düzenledim.Ama sen daha kısıtlamış olabilirsinhayır ben başka türlü gizledim ayarlardandirekt profildeki cevrimdısı yap seceneğini zaten kapatmıstım. senin görünüyor o bilgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?