tüh ben alyanslı olanı düşünüyordum ama herks tek taş demiş, banada sade tek taş olan sade basit gelir gözüme alyanslı olanlar ışıltılı taşı bol olunca daha şık diye düşnüyodum bilemedim şimdi :18:
resimler örnektir kızlar , yarın alacagız yüzük söz için sizce hangi tip kullanışlı hangisini tavsiye edersiniz :)
Eki Görüntüle 904396 Eki Görüntüle 904397
teşkr ederim cnm ben yarın modelleri deniyeyim en iyisi yakışanı alırım anladığım kadarı ile kullanım olark sıkıntı yaratmıyor. zaten nişan yüzüğü alındığında da tek taşın önüne takılıyortatlım ikiside olursa ayrı ayrı daha güzel oluyor. yani alyansın yeri ayrı tektaşın yeri ayrı. herkes ikisini de alıyor . ama resimdeki gibi ikisi yapışık güzel olmuyor
teşkr ederim cnm ben yarın modelleri deniyeyim en iyisi yakışanı alırım anladığım kadarı ile kullanım olark sıkıntı yaratmıyor. zaten nişan yüzüğü alındığında da tek taşın önüne takılıyor
kızlar aldık sonunda bunu :) alyanslı aldım ama alyans kısmı çok kalın olmadığı için üzerine tektradan alyans takılabiliyor hayrlısı olur inşşşEki Görüntüle 904772 Eki Görüntüle 904771
kızlar aldık sonunda bunu :) alyanslı aldım ama alyans kısmı çok kalın olmadığı için üzerine tektradan alyans takılabiliyor hayrlısı olur inşşşEki Görüntüle 904772 Eki Görüntüle 904771
Alyans kısmını çok beğendim tam benim istediğim gibi bende böyle bir şey düşünüyorum ama tek taş ve alyans ayrı ayrı güle güle kullanın :)
Bir sakıncası yoksa ve fiyatı biliyorsanız söyler misiniz ?
teşekkr ederim hepinize :) 14 ayar bu, fiyatı 400tl idi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?