Söz Kesimi tek taşmı ? Alyanslı tek taş mı ? ACİL :)

erva147

Bekle beni YAZ =)
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
2.224
429
123
resimler örnektir kızlar , yarın alacagız yüzük söz için sizce hangi tip kullanışlı hangisini tavsiye edersiniz :)

bence tek taş ve alyans ayrı olursa daha kullanışlı istersen alyansla tek taşı beraber tek parmağında kullanırsın istersen sadece tek taşı ya da alyansı takarsın ya da bi parmağına birini diğer parmağına birini takarsın

sade tek taşş tabiki alyans sonra nası olsa alınır

tüh ben alyanslı olanı düşünüyordum ama herks tek taş demiş, banada sade tek taş olan sade basit gelir gözüme alyanslı olanlar ışıltılı taşı bol olunca daha şık diye düşnüyodum bilemedim şimdi :18:

iyide canım sizin nişan olmucak mı :26:nişanda mutlaka alyans alınır. çok güzel alyans modelleri var sonra o modelleri görüncede pişman olabilirsin belki :44: evde söz nişan hepsi bi arada olucaksa da tek taş ve alyans istediğini söyle alırlar

söz için en uygunu kesinlikle tek taştır.alyans nişanda takılacaktır sonuçta.
bu tek taş size sade basit geliyorsa o zaman sizde gösterişli tek taşlardan alın.

Merhaba tatlim bende senin gibi düşünüyorm alyansla tek tas daha hoş duruyo bende yakinda bunun biraz farklisini alicam benim alacağimin alyansinda kar taneleri var kar tanesinin modasi geçtimi bilmiyorum ama cok farli bir yüzük sizce nasil olur kartenesinin modasi gectimi

yorumlarınz için teşkrr ederm tek tek o zamn ben bakayım modellere yakıştığını düşündüğüm şeyi alayım içimde kalmasın dmi ama

tatlım ikiside olursa ayrı ayrı daha güzel oluyor. yani alyansın yeri ayrı tektaşın yeri ayrı. herkes ikisini de alıyor . ama resimdeki gibi ikisi yapışık güzel olmuyor
teşkr ederim cnm ben yarın modelleri deniyeyim en iyisi yakışanı alırım anladığım kadarı ile kullanım olark sıkıntı yaratmıyor. zaten nişan yüzüğü alındığında da tek taşın önüne takılıyor

ben ikisini ayrı takıyorum çünkü ikiside kendi başına çok şık ve el işlemeli. yani yan yana takmak zorunda değilsin
ikiside ayrı ayrı güzel olsun iki elinde şık olsun :))))
hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun tamamına ersin:)

kızlar aldık sonunda bunu :) alyanslı aldım ama alyans kısmı çok kalın olmadığı için üzerine tektradan alyans takılabiliyor hayrlısı olur inşşş

Alyans kısmını çok beğendim tam benim istediğim gibi bende böyle bir şey düşünüyorum ama tek taş ve alyans ayrı ayrı güle güle kullanın :)
Bir sakıncası yoksa ve fiyatı biliyorsanız söyler misiniz ?

teşekkr ederim hepinize :) 14 ayar bu, fiyatı 400tl idi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…