How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tek taş rengii:(

gamzesnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
4
0
86
31
Merhaba kızlar.. 1ay sonra sözüm olcak ve biz yüzük arayısına girdik. Nişanım ayrı olcagı icin alyansımızı sonra alcaz. Söz günü tek taş takılcak ama bir türlü karar veremiyorum beyazmı olmalı yoksa sarı mı??? Birde erkeğe bişey takılmıcak diye konuşuldu nişanda takılacağı için. ama ben takılmasını istiyorum nişana kadar yok öyle yüzüksüz gezmek :) ben takılmasını istediğim için benimmi almam gerekiyor onun yüzüğünüde. Çok zormuş bu işler yaa :)

Merhaba kızlar.. 1ay sonra sözüm olcak ve biz yüzük arayısına girdik. Nişanım ayrı olcagı icin alyansımızı sonra alcaz. Söz günü tek taş takılcak ama bir türlü karar veremiyorum beyazmı olmalı yoksa sarı mı??? Birde erkeğe bişey takılmıcak diye konuşuldu nişanda takılacağı için. ama ben takılmasını istiyorum nişana kadar yok öyle yüzüksüz gezmek :) ben takılmasını istediğim için benimmi almam gerekiyor onun yüzüğünüde. Çok zormuş bu işler yaa :)

Biz önce evlenme tekliflerimizi ettiğimiz için söz yapmadık, sözde ince bir alyans takıyor bazı kişiler ben onu da gereksiz buluyorum. Ben nişanlıma evlenme teklif etmiştim, o sırada da gümüş bir yüzük verdim tabi, nişana kadar ben tektaşımı o da benim aldığım gümüş alyansı taktı. Belki siz de bir yüzük hediye edebilirsiniz sözünüzün hatırasını taşısın diye :)

Ay rengi söylememişim, ben beyaz rengi daha çok seviyorum bence beyaz olabilir ama alyansınız en renk olacaksa ona uygun seçmenizi tavsiye ederim :)

2 hafta sonra yani şubatta doğum günüm var. Büyük ihtimal ozman evlenme teklifi etcek çünkü ablası bişeyler çıtlattı :) marttada sözümüz olcak. evlenme teklifinde taktığı tektaşı takcam bende sözümde, nişana kadar. ama renginde çok kararsızım işte:KK43: Teşekkür ederim canım sizede mutluluklar diliyorum:KK39:

m günüm var. Büyük ihtimal ozman evlenme teklifi etcek çünkü ablası bişeyler çıtlattı :) marttada sözümüz olcak. evlenme teklifinde taktığı tektaşı takcam bende sözümde, nişana kadar. ama renginde çok kararsızım işte:KK43: Teşekkür ederim canım sizede mutluluklar diliyorum:KK39:

Seçeceğiniz alyans tek renk olmak zorunda da değil .

Sarı beyaz rose kombinasyonlarıda olabilir

Bir arkadaşım kesinlikle beyaz yüzük, takı vs. hiçbir şey sevmiyor.O yüzden sarı aldı.Siz hangisini seviyorsanız onu alın.

Sarılarda gayet hoş duruyor halkası sarı uçları beyaz mesela şöyle bişey.. Parmakta çok güzel duruyo benimki tamamen sarı gerçi hoşş ben takmıyorum.. :) biyere giderken özel günlerde belki.. ;)
6002206-300x300.jpg

Bence pırlantayı özel gösteren beyaz altın. Yine de tercih meselesi tabi. Beyaz altına uyumlu alyanslar da var. Biz düz sarı alyans düşünüyorduk, gümüş yüzükler gibi dursun istemedik. Sonra farklı modellere gözümüz kaydı ve beyaz yanında sarı şeritleri olan düz bir alyans aldık nişanda, öyle gümüş gibi de durmuyor. Tek taşla da çok uyumlu. Ama tabi tercih meselesi, ne renk içine sinecekse onu al.

bende tektaşı mı beyaz altın aldım, yanına alyansımı beyazlı sarılı taşlı bişey düşünüyorum, hemde gümüş gibi durmaz, hoş olur.bence sende öyle kombinliyebilirsin.
bunun gibi alyanslar Hoppa
images (1).jpg

Benim tek taşım beyaz altın. Sarı sevmiyorum sanki basit duruyor. Nişanımız yazın olacak, söz nişan bir arada, ben evlenme teklifi aldığım için tek taşımı kullanıyorum şuanda. Yazın sözde de rose altın klasik alyans istiyorum. Muhtemel ihtimalle de tek taşım kutusuna kalkacak çünkü sadece alyans takmak daha romantik geliyor bana:) özel günlerde de tek taşımı takarım muhtemelen:)

Back