- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
- Konu Sahibi Gulpembe07
-
oyle keskın agrı varsa hıc zaman kaybetmeden bı doktora gorunmen gerek. 2 hafta dıyosun,,.Hanımlar bir şey sormak istiyorum ben 4 ay önce dış gebelik sol taraftan laparoskopi oldum tüpüm alındım. 2 haftadır tekrarlayan sol tarafımda kasık Ağrısı var böyle sanki yırtılmış gibi ağrıyor böyle olan var mı aranızda ?
Ara sıra geçiyor 2 hafta her gün ağrımıyor randevu aldım hastaneden haftaya gidicem inşallahoyle keskın agrı varsa hıc zaman kaybetmeden bı doktora gorunmen gerek. 2 hafta dıyosun,,.
zaten 2 hafta beklemişsiniz 1 hafta daha beklemek sıkıntılı olmaz mı tekrar hamilelik testi yaptınız mı yapmadıysanız bence yapın Bende 5 gün önce laparoskopi oldum sağ tüpüm alındı sizin hcg değeriniz ne kadar zamanda sıfırlanmıştı o dönemde ağrılarınız olmuş muyduAra sıra geçiyor 2 hafta her gün ağrımıyor randevu aldım hastaneden haftaya gidicem inşallah
Pardon konuya dahil oldumda tüpü neden alıyolar? Tek tüple zor değilmi hamile kalmakzaten 2 hafta beklemişsiniz 1 hafta daha beklemek sıkıntılı olmaz mı tekrar hamilelik testi yaptınız mı yapmadıysanız bence yapın Bende 5 gün önce laparoskopi oldum sağ tüpüm alındı sizin hcg değeriniz ne kadar zamanda sıfırlanmıştı o dönemde ağrılarınız olmuş muydu
Elbette daha zor ama engel değil (yani kişiden kişiye değişiyor tabiki ama teorikte engel değil) Dış gebelik geçirdim yani embriyo rahme değil tüpe yerleşti ve orada büyüyerek tüpü yırtıp karın içine kanama yaptı eğer tüpü yırtmasaydı iğne ile düşürülebilirdi ama dış gebeliği tespit etmek zor oluyor genelde ve bazen de tespit edilemeden tüpte yırtılmalar olunca mecburen laparoskopi ile karın içi kanama temizlenip yırtılan tüpte o saatten sonra artık işe yaramayacağı için alınıyor maalesefPardon konuya dahil oldumda tüpü neden alıyolar? Tek tüple zor değilmi hamile kalmak
Ya çok üzüldüm gerçekten, dış gebelikde çok zormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah umarım sizede en hayırlısından evlat nasil eder RabbimElbette daha zor ama engel değil (yani kişiden kişiye değişiyor tabiki ama teorikte engel değil) Dış gebelik geçirdim yani embriyo rahme değil tüpe yerleşti ve orada büyüyerek tüpü yırtıp karın içine kanama yaptı eğer tüpü yırtmasaydı iğne ile düşürülebilirdi ama dış gebeliği tespit etmek zor oluyor genelde ve bazen de tespit edilemeden tüpte yırtılmalar olunca mecburen laparoskopi ile karın içi kanama temizlenip yırtılan tüpte o saatten sonra artık işe yaramayacağı için alınıyor maalesef
Teşekkür ederim amin düşmanımın başına bile gelmesin inşallah ve kimse tekrar yaşamak zorunda kalmaz öyle bir acıyı Allahım herkese sağlıklı bebekler nasip etsin hayırlısıyla inşallahYa çok üzüldüm gerçekten, dış gebelikde çok zormuş. Rabbim kimseye yaşatmasın inşAllah umarım sizede en hayırlısından evlat nasil eder Rabbim
Merhaba bende sabahtan beri sol kaşığın ağrıyor bacağıma vuruyor akintim var belim 3 gündür kopacak gibi 5 gunvar adetime sizce bilen biri varsa yardımcı olur mu akintidan mi dirHanımlar bir şey sormak istiyorum ben 4 ay önce dış gebelik sol taraftan laparoskopi oldum tüpüm alındım. 2 haftadır tekrarlayan sol tarafımda kasık Ağrısı var böyle sanki yırtılmış gibi ağrıyor böyle olan var mı aranızda ?
Erken gebelik testi yapın bence gebelik durumu söz konusuysa eğer yerleşme ağrısı olabilmesi mümkünMerhaba bende sabahtan beri sol kaşığın ağrıyor bacağıma vuruyor akintim var belim 3 gündür kopacak gibi 5 gunvar adetime sizce bilen biri varsa yardımcı olur mu akintidan mi dir
Korkuyorum çıkmaz diye 1 senedir istiyorum kızımın arasına 5 yıl koydum şimdide istioruz olmuyor bişeyim yokmuş çok şükür ama işte bilmiyorumErken gebelik testi yapın bence gebelik durumu söz konusuysa eğer yerleşme ağrısı olabilmesi mümkün
Aynen zaten her duamda diyorum hayırliysa olsun rabbim herşeyin en iyisini bilir tüm ısteyene rabbim versinKorkmayın eğer stres yaparsanız gebe kalmak daha da zorlaşır evet insanı çok geriyor ama bu ay olmadıysa da diğer ay olacaktır belki de vardır bunda da bir hayır demek gerek bazen
47 ile ameliyat oldum ameliyat sonrası 1-2 gün içinde 3 e düştü sonra bidaha vermediö hcg testi .. hamile olmam zor çünkü geri çekilme yöntemi ile korunduk 4ay hiç ağrım yoktu böyle bügünde sol kasıkta ağrı belime vuruyor adet olmazsam doktora gidicem randevu almıştım aslında ama iptal ettiler.. 1 hafta kadar var adettime bakalım ..zaten 2 hafta beklemişsiniz 1 hafta daha beklemek sıkıntılı olmaz mı tekrar hamilelik testi yaptınız mı yapmadıysanız bence yapın Bende 5 gün önce laparoskopi oldum sağ tüpüm alındı sizin hcg değeriniz ne kadar zamanda sıfırlanmıştı o dönemde ağrılarınız olmuş muydu
Sizede geçmiş olsun bu arada aynı şeyleri yaşamışız ben hatta ameliyat günü sürekli bayıldım Allahtan eşim vardı o gün yanımda tek değildim acil oldu benimkisi . Rabbim bir daha yaşatmasınElbette daha zor ama engel değil (yani kişiden kişiye değişiyor tabiki ama teorikte engel değil) Dış gebelik geçirdim yani embriyo rahme değil tüpe yerleşti ve orada büyüyerek tüpü yırtıp karın içine kanama yaptı eğer tüpü yırtmasaydı iğne ile düşürülebilirdi ama dış gebeliği tespit etmek zor oluyor genelde ve bazen de tespit edilemeden tüpte yırtılmalar olunca mecburen laparoskopi ile karın içi kanama temizlenip yırtılan tüpte o saatten sonra artık işe yaramayacağı için alınıyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?