Umarim istediginiz kiloya saglikli bir sekilde dusersiniz. Ben bu diyetin cok sagliksiz oldugunu dusunuyorum. Uzmanlar der ya az ve sik yiyin diye. Uzun sure ac kalinca mide asit uretio. Ufak da olsa birseyler mideye grdiginde metabolizma hizlanio ve vucut calismaya baslior. Diger turlu metabolizmaniz yavaslior. Bukadar kati bi diyet saclariniza tirnaklarinza cildinize en onemlisi midenize zarar verebilir. Ben yerinizde olsam 3-4 saat araliklarla cücük kadar yer ama yine yerdim. Su mesela inanilmaz kilo verdiriyor tek basina. Benim kilo problemim yok suan 52 kg yum. Yazin da 50-49 falan olurum. Bu yillardir bu sekilde sabitlendi. Yazin 2-3 kg vermemin tek sebebi su. Kisin su icmeyi unuturum cok sagliksiz olsa da resmen susuz geciriyorum gunlerimi. Ne zaman sicaklar geliyor ben deli gb su icmeye basliorum. Beslenme duzenimi degistirmememe ragmen 2 kg kendiliginden gider. Bence kendinize iskence etmeyin az ve sik beslenin bol su icin haftada 1 kg garanti goruceksiniz. Onunuzde yaza kadar nerden baksaniz 4 ay var gayet yeterli bi sure. Umarim iistediginiz kg ya dusersiniz