- 7 Temmuz 2024
- 316
- 82
- 13
- 31
- Konu Sahibi kelebek0312
Bebeğim sağ gögsümü emmeyi reddediyor ne yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer konuda da attım ama araştıranlar için buraya da atayım belki yardımı dokunur. Sanki sol göğsünüzü emiyor gibi bu pozisyonu deneyebilirsiniz. Belki tek pozisyonda durmayı sevdiği için reddediyordurBebeğim sağ gögsümü emmeyi reddediyor ne yapabilirim
Denedim istemiyor yapılcak herşeyi deniyorum olmuyor.böyle yapması beni çok kızdırıyor ve üzüyor reddedilmekle nasıl baş edecegim bilemiyorumDiğer konuda da attım ama araştıranlar için buraya da atayım belki yardımı dokunur. Sanki sol göğsünüzü emiyor gibi bu pozisyonu deneyebilirsiniz. Belki tek pozisyonda durmayı sevdiği için reddediyordur
Diğer göğüsle arasında simetri farkı oldu mu? Benimki de sadece sağı istiyor.bebeğiniz kaç aylık?
benim kızımda nerdeyse 1,5 yıl sadece sağ mememi emdi, tanıdığım tüm bebekler bi süre sonra sadece tek memeye geçti.
hayır olmadı, zaten daha önce de hafif bi fark vardı aynı şekilde kaldı.Diğer göğüsle arasında simetri farkı oldu mu? Benimki de sadece sağı istiyor.
4 aylık ama 3 aylıktan beri ara ara istemiyor Neden acaba tadı mı farklı sütümün diyorum bakıyorum farkta yok hem sağ gögsümde sola göre de daha hızlı süt üretimi oldugunu düşünüyorum.bebeğiniz kaç aylık?
benim kızımda nerdeyse 1,5 yıl sadece sağ mememi emdi, tanıdığım tüm bebekler bi süre sonra sadece tek memeye geçti.
merhaba, benim torunum var 18 aylık şuan, aynı sizin dediğiniz gibi meme reddi oldu bizdede 6 ay falan emdi ikisini ozamandan beri tek meme emiyo neler yapmadı kızımda gece verdi, diğer yönede çevirdi olmadı. ben 2 çocuğumda öyle bişe yaşamadım. ben bile inanmadım . baştan olamz öyle şey sen sürekli dene dedim. ama bıraktı tek memeyiBebeğim sağ gögsümü emmeyi reddediyor ne yapabilirim
Öbür konuyada yazdım tayzik tek nedeni reddin. Bende yaşadım solu veriyordum basıyordu yaygarayı sağı veriyordum emiyordu sorunsuz. Nerden anlıyorsun solu verdigimi tadindanmmi kokusundan mi diyordum sonradan çözdüm tayzik olduğunu Sırtüstü yatın koyun memeye emzirin sorunsuz emecektir. Biraz büyüyünce tolere edecek gerek kalmayacak. Hiç unutmam bebeğim emerken bir anda ağzından çıkarıyordu 5-6 . Aydaydi süt memeden istemsiz fışkırıyordu .Parmağımı bastiriyordum çıkmasın diye. Yanlış anlaşılmasın öyle çok sütüm yoktu olan süt tayzikli geliyordu. İlk aylar red bu yüzden oluşuyor. Duş basliginizi meme gibi düşünün düz tutun fışkırır fakat yatay tutarsanız bogaziniza kaçmaz rahatça emer4 aylık ama 3 aylıktan beri ara ara istemiyor Neden acaba tadı mı farklı sütümün diyorum bakıyorum farkta yok hem sağ gögsümde sola göre de daha hızlı süt üretimi oldugunu düşünüyorum.
belki akış yavaş olabilir veya tazyikli olabilir, muhakkak onu rahatsız eden bişey vardır memede.4 aylık ama 3 aylıktan beri ara ara istemiyor Neden acaba tadı mı farklı sütümün diyorum bakıyorum farkta yok hem sağ gögsümde sola göre de daha hızlı süt üretimi oldugunu düşünüyorum.
Silikon başlık iyi fikir olabilir teşekkür ederim deniycemBİr emzirme danışmanı bugün instagram da, karanlıkta emzirin, silikon başlık kullanın gibi tavsiyeler verdi tek meme reddi için.
Evet benim göğsümde öyle her ikisinde tazyikli ama sanırım sag daha tazyikli ve hep içerken boğazına kaçıyor birde bu şekil deneyeyim emzirmeyi çok yardımcı oldunuz teşekürlerÖbür konuyada yazdım tayzik tek nedeni reddin. Bende yaşadım solu veriyordum basıyordu yaygarayı sağı veriyordum emiyordu sorunsuz. Nerden anlıyorsun solu verdigimi tadindanmmi kokusundan mi diyordum sonradan çözdüm tayzik olduğunu Sırtüstü yatın koyun memeye emzirin sorunsuz emecektir. Biraz büyüyünce tolere edecek gerek kalmayacak. Hiç unutmam bebeğim emerken bir anda ağzından çıkarıyordu 5-6 . Aydaydi süt memeden istemsiz fışkırıyordu .Parmağımı bastiriyordum çıkmasın diye. Yanlış anlaşılmasın öyle çok sütüm yoktu olan süt tayzikli geliyordu. İlk aylar red bu yüzden oluşuyor. Duş basliginizi meme gibi düşünün düz tutun fışkırır fakat yatay tutarsanız bogaziniza kaçmaz rahatça emer