• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek meme reddi

Bebeğim sağ gögsümü emmeyi reddediyor ne yapabilirim
Diğer konuda da attım ama araştıranlar için buraya da atayım belki yardımı dokunur. Sanki sol göğsünüzü emiyor gibi bu pozisyonu deneyebilirsiniz. Belki tek pozisyonda durmayı sevdiği için reddediyordur

Eklentiler

• 1_emzirme-pozisyonlari-scaled~2.jpg
    1_emzirme-pozisyonlari-scaled~2.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 45
Diğer konuda da attım ama araştıranlar için buraya da atayım belki yardımı dokunur. Sanki sol göğsünüzü emiyor gibi bu pozisyonu deneyebilirsiniz. Belki tek pozisyonda durmayı sevdiği için reddediyordur
Denedim istemiyor yapılcak herşeyi deniyorum olmuyor.böyle yapması beni çok kızdırıyor ve üzüyor reddedilmekle nasıl baş edecegim bilemiyorum

bebeğiniz kaç aylık?

benim kızımda nerdeyse 1,5 yıl sadece sağ mememi emdi, tanıdığım tüm bebekler bi süre sonra sadece tek memeye geçti.

bebeğiniz kaç aylık?

benim kızımda nerdeyse 1,5 yıl sadece sağ mememi emdi, tanıdığım tüm bebekler bi süre sonra sadece tek memeye geçti.
Diğer göğüsle arasında simetri farkı oldu mu? Benimki de sadece sağı istiyor.

bebeğiniz kaç aylık?

4 aylık ama 3 aylıktan beri ara ara istemiyor Neden acaba tadı mı farklı sütümün diyorum bakıyorum farkta yok hem sağ gögsümde sola göre de daha hızlı süt üretimi oldugunu düşünüyorum.

Bebeğim sağ gögsümü emmeyi reddediyor ne yapabilirim
merhaba, benim torunum var 18 aylık şuan, aynı sizin dediğiniz gibi meme reddi oldu bizdede 6 ay falan emdi ikisini ozamandan beri tek meme emiyo neler yapmadı kızımda gece verdi, diğer yönede çevirdi olmadı. ben 2 çocuğumda öyle bişe yaşamadım. ben bile inanmadım . baştan olamz öyle şey sen sürekli dene dedim. ama bıraktı tek memeyi
olsun tek memede olsa emsin yetmiyosa mama verirsiniz. kendinizi strese sokmayın sütünüz kesilmesin

4 aylık ama 3 aylıktan beri ara ara istemiyor Neden acaba tadı mı farklı sütümün diyorum bakıyorum farkta yok hem sağ gögsümde sola göre de daha hızlı süt üretimi oldugunu düşünüyorum.
Öbür konuyada yazdım tayzik tek nedeni reddin. Bende yaşadım solu veriyordum basıyordu yaygarayı sağı veriyordum emiyordu sorunsuz. Nerden anlıyorsun solu verdigimi tadindanmmi kokusundan mi diyordum sonradan çözdüm tayzik olduğunu Sırtüstü yatın koyun memeye emzirin sorunsuz emecektir. Biraz büyüyünce tolere edecek gerek kalmayacak. Hiç unutmam bebeğim emerken bir anda ağzından çıkarıyordu 5-6 . Aydaydi süt memeden istemsiz fışkırıyordu .Parmağımı bastiriyordum çıkmasın diye. Yanlış anlaşılmasın öyle çok sütüm yoktu olan süt tayzikli geliyordu. İlk aylar red bu yüzden oluşuyor. Duş basliginizi meme gibi düşünün düz tutun fışkırır fakat yatay tutarsanız bogaziniza kaçmaz rahatça emer

belki akış yavaş olabilir veya tazyikli olabilir, muhakkak onu rahatsız eden bişey vardır memede.
zaten sol memeyi reddettiği için süt azalacaktır.
ben sağımda farkediyordum emdiği memeden daha çok süt alıyordum emmediğinden daha az alıyordum.

Bİr emzirme danışmanı bugün instagram da, karanlıkta emzirin, silikon başlık kullanın gibi tavsiyeler verdi tek meme reddi için.

Öbür konuyada yazdım tayzik tek nedeni reddin. Bende yaşadım solu veriyordum basıyordu yaygarayı sağı veriyordum emiyordu sorunsuz. Nerden anlıyorsun solu verdigimi tadindanmmi kokusundan mi diyordum sonradan çözdüm tayzik olduğunu Sırtüstü yatın koyun memeye emzirin sorunsuz emecektir. Biraz büyüyünce tolere edecek gerek kalmayacak. Hiç unutmam bebeğim emerken bir anda ağzından çıkarıyordu 5-6 . Aydaydi süt memeden istemsiz fışkırıyordu .Parmağımı bastiriyordum çıkmasın diye. Yanlış anlaşılmasın öyle çok sütüm yoktu olan süt tayzikli geliyordu. İlk aylar red bu yüzden oluşuyor. Duş basliginizi meme gibi düşünün düz tutun fışkırır fakat yatay tutarsanız bogaziniza kaçmaz rahatça emer
Evet benim göğsümde öyle her ikisinde tazyikli ama sanırım sag daha tazyikli ve hep içerken boğazına kaçıyor birde bu şekil deneyeyim emzirmeyi çok yardımcı oldunuz teşekürler

Back