Tek meme reddi

dunyamsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2022
474
137
33
24
Merhaba kızlar 2.5 aylık oğlum var kilosu 5.5 sol memeyi çok güzel emiyor ama sağ tarafı bı haftadır istemiyor zar zor uykusunda 5 dakika verebiliyorum. O kadar süt dolmuştu ki bugün elle boşalttım memeyi ama sağ tarafimda kist vardı uzun zamandır büyüyüp duruyordu acaba ondan mı diyorum bu durum düzelir mi ne yapmam lazım ?

Merhaba.Bizde de vardı bu durum.Bizimki düzelmedi.Mecbur kalmadıkça sag memeyi istemedi kızım.Hastanedeki hemşiremiz normal olduğunu,bebeklerin favori memesi olduğunu ve hep onu istediklerini söylemişti.

Benim çocuklarımın 3ü de öyleydi sağ tarafı emzirir şekilde sol göğsü ağzına ver uzanarak ayakta pışpışlayarak dene tek meme yetmez

Benim oğlum da 40 çıkmadan böyle olmuştu uykularında emzirdim hep birde o tarafın üzerine çok düştüm emsin bırakmasın diye hep ilk kez o tarafı teklif ettim ve hayatımın hatası oldu çocuk bir süre sonra tamamen emmek istemedi onunla uğraştım. 4 aylıkken mama verelim biraz dedik onu da kabus etmedi mecbur zorla emzirdim . Derken 9 aylıkken tüm sorun bitti nasıl oldu anlamadım ama ben insanlıktan çıktım Allah size yardım etsin

Yapabiliyorsaniz vermeye calisin yada sagin. Ben israr etmedim ve sagmadim da. Suan tek sag gogusum aktif sut veriyor. Kizim 9 aylik, ek gidamiz basladi ancak gayet guzel emmeye devam ediyor. Kilo sorunumuz yok ancak simdiki aklim olsaydi zorlardim yada sagardim ki arz devam etsin sol gogsumde de.
Sabirlar ve kolayliklar dilerim.

Zorla ağlaya yakara 5 dakika emiyor sonra kusmesin diye istediği memeyi veriyorum inşallah komple reddetmez size de üzüldüm Allah yardım etsin

Zorlayınca evi ayağa kaldırıyor valla yapıştırıyoruz ağzına kafasını tutuyorum 5 dakika emiyor anca valla bilmiyorum zor iş bı 6 ay geçse idi en azından rahat nefes alırdım ek gıda ile şimdi korkudan ne yapacağımı sasirdim

Merhaba.Bizde de vardı bu durum.Bizimki düzelmedi.Mecbur kalmadıkça sag memeyi istemedi kızım.Hastanedeki hemşiremiz normal olduğunu,bebeklerin favori memesi olduğunu ve hep onu istediklerini söylemişti.
Gerçekten öyle ya birini lıkır lıkır iciyo diğerinde ağlıyor sebebi ne acaba

Yanına uzanıp emziriyorum o şekilde alıştı

(Bendede sol memede kist var . Zarasizmis.)

Yatarak yada arkana yaslanarak dene emzirmeyi . Tayzik olabilir benimkide o aylarda sol mememi az emmeye başladı sağ memede uzun uzun emiyirdu. Solu Biraz emip kıvranıyordu sonra şap diye bırakıp çığlık çığlığa ağlıyordu . Ayakta emziriyordum sırf emsin diye sonra tayzikten olduğundan suphelenip yatarak emzirmeye başladım .Şuan 2 aydır da ben sırt üstü yatiyorum o üstüme yatıp emiyor. Öyle süreyi uzattim şuan . Ve şuan çevreye güleceğim diye ağzından çıkardıginda süt deliklerden cekmeden geldiğini görüyorum onunla başa cikamadigindandir zamanla düzelir.

Son düzenleme:
Memeyi yumuşatıp verdim o zaman aldı acaba hızlı akmasindan olabilir mi ben hep uzanarak emzirdim çünkü

Memeyi yumuşatıp verdim o zaman aldı acaba hızlı akmasindan olabilir mi ben hep uzanarak emzirdim çünkü
Uzanarak derken sen yatıp o yanında yatipmi emiyor ?
Ozamnda yapıyordu ağlıyordu öbürünü ver diye bana .kokusundan mıdır nedir almıyordu ağzına sonra. Gaz cikariyordum kocabebege öyle veriyordum 5 aydan sonra Bende formülü sırt üstü yatarak o üstüme çıkıyor öyle emziriyorum şuanda solu da sagida aynı alıyor.suan 9 aylık.
Aynı musluktan akan su gibi düşün musluğu ters çevirdiği de yercekiminin etkisiyle süt bogazina kaçmıyor rahat rahat emiyor. Ama seninki küçük öyle yapamaz heralde bence sen arkana yastık koyup iyice yaslan yarı yatar gibi bebeğini üstüne al öyle emzir daha fazla aldığını göreceksin.

Benim büyük oğlum da sadece sol meme ile büyüdü, ne yaptıysam almadı sağ tarafı. Sonrada kesildi süt zaten. Futbolcu tutuşu deneyip emzirebilirsiniz belki

Başından beri aynı yapiyorum zaten sütü bazen yarı bosaltiyorum öyle alıyor suanlik

Merhaba tekrardan aynı sikayete sahip olabilecek kadınlar için güncellemek istedim. Mememde kitle bulundu sanırım sütun tadini degistiriyormus. Aynı sorunu yaşayanlar mutlaka ultrasona gitmenizi öneririm. Ben geciktim ve çok az emdiği için göğsümde süt kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…