• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bandajlarım az önce açıldı :

tatlım yazılarınızı okudum üzme harap etme kendini sabır et herşey yoluna gırecek daha cok erken izlerin geçer göğüslerinde normalleşir eşine şimdi garıp gelır sanada geldıgı gıbı ama daha cok erken dediğim gibi iyi şeyler düşünmeye çalış bak sonra boşa takmışım dıyceksın..
Şnşallah dediğinzi gibi olur allahım Şifamı versin bir an önce

Kızlar az önce açıldı merakım gitti hiç mutlu değilim sağ göğsüm soldan büyük meme ucu şiş bi tarafı , sağ memeyi dikleştirme yaptı aynı zamanda . Onda hem dikleştirme dikişi var meme ucunda hemde protez dikişi var boydan . Sol göğsümü meme altından koymuş Yarın 1 hafta olacak ,. Ama şekilleri bozuk gibi Bi tuhaf duruyorlar . Moralim çok bozuldu , güle oynaya gittim doktora o değil 1 haftadır perişan oldum ağrıdan çektiğime mi yanayım böyle olduğuna mı yanayım. Düzelir mi bilemedim . Haftaya dikişleri alacak doktorun dediğine göre normalmiş ama ben görüyorum şekillerini . Ağlayacam utanmasam.:mad:
:(( bende ameliyat olalı 6 gün oldu ve bende hiç mutlu değilim çünkü benimde küçük oldu . ben ağlıyorum sürekli. bidaha olmayı düşünüyorum. of ya seni çok iyi anlıyorum çok kötü bi duygu ya offffffffff:((

:KK43:( bende ameliyat olalı 6 gün oldu ve bende hiç mutlu değilim çünkü benimde küçük oldu . ben ağlıyorum sürekli. bidaha olmayı düşünüyorum. of ya seni çok iyi anlıyorum çok kötü bi duygu ya offffffffff:KK43:(
Sana kaç cc takıldı benimkiler hala büyük eşim hergün soruyor bunlar küçülecek dimi diye doktor bana 275 300 arası dedi ben zorla 300 olsun dedim o da denerim olursa onu koyarım dedi, 325 denemiş olmamış , 300 olmuş .

:KK43:( bende ameliyat olalı 6 gün oldu ve bende hiç mutlu değilim çünkü benimde küçük oldu . ben ağlıyorum sürekli. bidaha olmayı düşünüyorum. of ya seni çok iyi anlıyorum çok kötü bi duygu ya offffffffff:KK43:(
merhabe cnm geçmiş olsun kaç cc takıldı aşağı inip şekiller oturunca gerçek boyutu anlarsın üzmeyin ne olur kendinizi..

Aman bu ameliyatta ne menem bi ameliyatmış arkadaş öncesi sıkıntı sonrası sıkıntı :)) insan ister istemez psikolojik olarak etkileniyor . Doktora dedim böyle ağrı çekeceğimi bilsem asla olamazdım dedim , bütün hastalar en başta hep aynı şeyi diyorlar dedi :))

Sağol canım sayenizde için rahatlıyor , Allah'ta sizin yüzünüzü güldürsün
amin canım eski küçük hallerıne göre ne kadar kötü olabılırkı dikişler alınsın zamanla otursun protez izlerde zamanla gecicektir cok kalıcı bir iz söz konusu değilki silik bir iz olur en fazla gönlünü ferah tut kocan da erkek bilmediği için öyle soruyordur işte sabırsızdır şimdilik erkek nede olsa şuan endişeleniyordur bide moralının bozukluğu cok yansıtma pozıtıf konuş bilgilendirki birbirinizi etkilemeyın derim..

canım resım koydunmu ya böyle yapmayın :( senı ızlemeye aldım sende alırmısın ?

canım neden kendini mutsuz ediyorsunki. eminim ameliyat olmadan önce senin gibi olan hatta belki %90 ı senin gibi hissetmiştir. bu olağan birşey hem ameliyat izleri zamanla silikleşecek bak ben burun estetiği oldum koltukaltımda beze vardı bezeyi aldırdım koltukaltım estetik ameliyat olmadığı halde zamanla iz silikleşti .burnum şişti ve sertti zamanla daha doğal oldu.hemen bir anda vücudunun yeni proteze alışmasını beklememelisin vücuduna zaman tanı bak nasıl istediğin gibi olacaklar.

Sana kaç cc takıldı benimkiler hala büyük eşim hergün soruyor bunlar küçülecek dimi diye doktor bana 275 300 arası dedi ben zorla 300 olsun dedim o da denerim olursa onu koyarım dedi, 325 denemiş olmamış , 300 olmuş .
bana 275 cc takıldı ama high profil değil. oyuzden 275 cc high profilden küçük. banada doktorum high profil 300 cc önermişti ama bn kendı isteğimle değiştrdim:(( keşke doktorumu dinleseydim

canım neden kendini mutsuz ediyorsunki. eminim ameliyat olmadan önce senin gibi olan hatta belki %90 ı senin gibi hissetmiştir. bu olağan birşey hem ameliyat izleri zamanla silikleşecek bak ben burun estetiği oldum koltukaltımda beze vardı bezeyi aldırdım koltukaltım estetik ameliyat olmadığı halde zamanla iz silikleşti .burnum şişti ve sertti zamanla daha doğal oldu.hemen bir anda vücudunun yeni proteze alışmasını beklememelisin vücuduna zaman tanı bak nasıl istediğin gibi olacaklar.
sağol canım ama ben izinde değilim şuanda. olsun diyorum büyük olsunda iz kalıversin biraz. benim derdim o acıyı çektikten sonra yaşadığın hayal kırıklığı. yani kimine göre bu boyut yeterlidir ama benm istediğim boyutta olmadı ve de göğüs uclarım farklı yöne bakıyo

Kızlar ameliyat olalı 12 gün oldu sol göğsüm sağ göğsüme göre daha sert sağ göğsüm yumuşadı epey ama solda içinde sert bişey var gibi , normal midir bu.

Kızlar ameliyat olalı 12 gün oldu sol göğsüm sağ göğsüme göre daha sert sağ göğsüm yumuşadı epey ama solda içinde sert bişey var gibi , normal midir bu.

Genelde bir göğüs diğerine göre daha çabuk yumuşuyor ve iniyor. Masaj yapıyor musunuz?

Evet doktor göğüsü alttan avuç içiyor tutup ortaya doğru birleştirmemi söyledi günde 3 kere 10 ar defa

Onları sakın aksatma ve doğru yaptığına emin ol. Ben bişi olur diye hafif hafif yapıyordum meğer bastıra bastıra yapmak gerekiyormuş. Öyle yapınca faydasını gördüm.

Kızlar göğüs ucumdan ameliyat yerinin dikişi kızarmış içinden iltihap aktı dokununca çok az panik yaptım doktoru arasam mi salı günü kontrolüm bvar onu mu bekleyeyim

Back