- 2 Mart 2018
- 36
- 50
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eviniz var mıKizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..
Calismak istememenizin ozel bir sebebi var mi? Esiniz cokcok iyi kazaniyor olsa bile bence calismalisiniz. Hem hayat standardiniz daha da iyi olur hem kendinizi gelistirirsiniz hem de esiniz de olsa kimseye muhtac olmazsiniz. Ayrica burda esinden ayrilip yillar sonra is hayatina donmekte zorlanan bir sürü kadin var. Dünyanin binbir türlü hali var.Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Askeri ücret de değişir tabiHayat standartınıza bağlı .
Yoksa askeri ücretle geçinen çok insan var.
Ay ne güldümAskeri ücret de değişir tabi
General baska olur yüzbaşı binbaşı baska
Askeri ücret de değişir tabi
Ayy yıllardır bu anı bekliyordumAy ne güldüm![]()
Şaka mı?Askeri ücret de değişir tabi
Askeri ücret de değişir tabi
Yaa hakkını helal et. Her duyunca bu laf geliyordu aklıma görünce yazıverdim.Keşke konu sahibine yönelık yorum yapsan ..
Başka yerde geyik yaparız
Maaş var maaş var şimdi memur maaşı ne? Şu an biz tek maaşla geçiniyoruz ama ikimizin çalıştığı zamandan fazla alıyor eşim ve ev kiranız ne, mutfak gideri ne keyfi harcamanız ne? Elektrik,su ne? Kişisel harcamanız ne ?Bunlar önemli şeyler oturup hesaplayın gelen gideni karşılar mi ve extra durum için +500 köşede kalması şart hastalık olur beklemeyen olay olurKizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum