• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek maasla gecinen var mi?

Havin896

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
36
50
3
Kizlar eski konumdan bilen bilir. Artik calismak istemiyorum
Esim memur.. Memur maasiyla tek maasla gecim.zor olur mu..

Ankara da yasiyoruz
Ev kira..
Kira 500

Son düzenleme:
Hangi ilde olduğunuza bağlı evet zor olur . Neden çalışmak istemiyorsunuz ?

Memur maasi derken ne kadar? Ev kira mi hangi sehirdesiniz ona gore degisir. Biz tek maaşız ama eşim iyi kazaniyor. Eger esiniz en az 5-6 bin kazaniyorsa kira yoksa gecinilir.

Calismak istememenizin ozel bir sebebi var mi? Esiniz cokcok iyi kazaniyor olsa bile bence calismalisiniz. Hem hayat standardiniz daha da iyi olur hem kendinizi gelistirirsiniz hem de esiniz de olsa kimseye muhtac olmazsiniz. Ayrica burda esinden ayrilip yillar sonra is hayatina donmekte zorlanan bir sürü kadin var. Dünyanin binbir türlü hali var.

Biz tek maasla geçiniyoruz evimiz kendimizin ve maddi olarak zorlanmıyoruz Allaha şükür.

Tek maaşla geçiniyoruz ama eşim iyi kazanıyor
Tek maaşla da geçinilir fakat kira , çocuk , şehir gibi ayrıntılar farklılık gösterir

Keşke konu sahibine yönelık yorum yapsan ..
Başka yerde geyik yaparız
Yaa hakkını helal et. Her duyunca bu laf geliyordu aklıma görünce yazıverdim.

Konu sahibi suan ne harcıyorsunuz ona bak
Harcanan eşinin masasından cok mu ne kadar cok
Bir de çocukların okulu dershanesi niversitesi var.
İşi bırakmadan önce bi süre eşinizin maasıyla yaşayıp sizinkini kenara koyun hem birikim olur hem de denemiş olursunuz kendinizi

Maaş var maaş var şimdi memur maaşı ne? Şu an biz tek maaşla geçiniyoruz ama ikimizin çalıştığı zamandan fazla alıyor eşim ve ev kiranız ne, mutfak gideri ne keyfi harcamanız ne? Elektrik,su ne? Kişisel harcamanız ne ?Bunlar önemli şeyler oturup hesaplayın gelen gideni karşılar mi ve extra durum için +500 köşede kalması şart hastalık olur beklemeyen olay olur

Back
X