Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sivilceli CiltlerTek kurtarıcımız=Fondöten! Ama hangisi?
cildimde sivilceler var ama sadece alnımda.. fondöteni çok fazla kullanmıyorum bu yüzden.. sivilceli ciltler için olan bir fondöten biliyor musunuz? marka alabilir miyim lütfen?
cnms fondoten değilde watsons'un bulgarian rose diye bb kremi var onu kullanmanı tavsiye ederim yaglandırmadan parlama yapmadan kapatıyor. artık onu bile kullanmıyorum nerdeyse çünkü tea tree oil sivilceleri yok edip yağı dengelemekte oldukça başarılı oldu bende.
cnms fondoten değilde watsons'un bulgarian rose diye bb kremi var onu kullanmanı tavsiye ederim yaglandırmadan parlama yapmadan kapatıyor. artık onu bile kullanmıyorum nerdeyse çünkü tea tree oil sivilceleri yok edip yağı dengelemekte oldukça başarılı oldu bende.
ben sana uyguladığımı söyliyim lisedeyken çay tabağına biraz limon sıkıp suyla karıştırıp yüzüme pamukla sürerim ne kadar yağ varsa pamuğa geçerdi o pamuk simsiyah olurdu ve adet dönemim dışında yüzümde sivilce olmazdı o da en fazla 3 tane o bile nadiren olurdu ya da limon bal ve yumurta sarısını karıştır yüzüne maske gibi sür göz altların göz kapağın hariç 15 dakika beklet sonra yüzünü yıka hem cildi yumuşak yapıyo hemde ciltteki yağı alıyo