• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek korunmasız ilişki ile hamile kalma ihtimali?

13 reasons whydaki why

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
21
98
Selamlar kızlar. Biraz utanıyorum ama korktuğum bir konu malesef. 1 gün önce eşimle ilk kez kaza ile korunmasız ilişki yaşadık. Normalde reglim çok düzenli değildir hep 3 4 gün fark eder genelde. o yüzden 2 farklı uygulama ile takip etmeye çalışıyorum. Uygulamalara göre bir tanesinde orta doğurganlık döneminde birliktelik olmuş görünüyor. diğerinde ise 2 gün öncesi doğurganlık dönemim olduğu yazıyor ama dediğim gibi hangisi doğru bilmiyorum. Şimdi hamile kalma ihtimali yüksek midir nedir nasıl hesaplanıyor bu doğurganlık dönemi? Son reglimin ilk günü 21 ekim olarak göünüyor ve genelde adet döngüm de 30 33 34 civarı değişiyor.

Son düzenleme:
Ben kaldım vallahi☺️Mümkün yani.. ben adetin başlama tarihinden sayınca 14.ü güne denk geldi hiç ihtimal vermedim ama oldu işte..

Ya
Ben kaldım vallahi☺️Mümkün yani.. ben adetin başlama tarihinden sayınca 14.ü güne denk geldi hiç ihtimal vermedim ama oldu işte..
iste benim hep farklı farklı zamanlarda olduğu için reglim emin olamiyorum. Bir ay 37 gün sonra regl olmuşum, diğer ay 33 sonraki ay 30 mesela. O yüzden hic emin olamiyorum. Sabit bir düzeni yok malesef.

Back