Gelinlik Modelleri tek kelime ile harika

icimdeki_sen

17.10.2014 miladim kizim
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
4.879
79
163
39
canim sIkILdikca gelinlik bakarim hep netden...
ve ilk görüste iste bu dedigim gelinlik...
bir kac degisiklik yapilabilir belki ama gercekten bilindik gelinlik modellerinden cok farkli...
yakinda evleneceklere ve farkli bir gelinlik modeli arayanlara bir fikir belki..

Ben hiç bi açıdan beğenmedim açıkçası.Ama beğenenler olacaktır fikir olabilir tabii.​

Ben de beğenmedim. Benim tarzım değil, ben deniz kızı modeli etekli gelinlikleri seviyorum. Bunun birde de rengi koyu ama gerçekten farklı. Üst kısmı çok hoş duruyor. Fikir olması açısından güzel bir paylaşım.

dedigim bir kac degisiklik yapilabilir ama model olarak bence cok güzel...
bilindik modellerden cok farkli...
alt kismi taftadan yapilmis, bencede gelinlik dedigin beyaz olmali ve belki biraz swaroski taslariylada hareketlendirebilinir...

Gelinliğin sağ tarafı sobaya değmişte yanmaktan zor kurtarılmış gibi..
Boyundaki yerli yersiz danteller de yanan gelinliği kurtarmaya çalışırken paralanmış havası veriyor.

bu tarz çiçekli bir gelinlik modeli daha vardı
onun yapılmışlarını çok gördüm hiç biride benzemiyordu
bu da yaptırmak istendiğinde hayal kırıklığı yaşatabilecek bir gelinlik
bide yandan büzmeli gelinlikleri sevmiyorum sanırım
beğenip yaptıracak olan güle güle giysin

canım moralini bozmak gbi olmasın ama benim hiç hoşuma gitmedi belkde mankene yakışmadı ondan kötü duruyo ama bde üzernde dene üzerinde hoş durabilir sonuçta sen giyceksin dene içine sinerse alırsın

arkadaslar begenmedim diyenlere kizmam tabiki...
kizmam biraz cocukluk olur cünkü...
zevk meselesi sonucta, ben cok begendigim bir gelinligi paylastim sadece...
yakinlarimdan begenenlerde oldu, begenmeyenlerde...
bende bu gelinligi diktirilmis bir kac örneginini gördüm lepinin dedigi gibi gercekten hüsran olmus ama hala model olarak cok begeniyorum...

Benim çok hoşuma gitti açıkcası gösterişli fakat farklı olması sadelikten yana olmama rağmen cezbetti beni... Ayrıca yanmış eleştirisi yapan arkadaş iyi tespit etmiş fakat tasarımda konsept vardır gelinliğin konsepti olabilir ve iyi vurgulanmış bir konsept bence...

hele sükür bir begenen cikti...
ya o kadar ayni model varki bütün gelinlikler ayni geliyordu artik gözüme...
bunu görünce internete bayildim, özellikle üst kismi tam benim istedigim gibi...
yorumun icin tesekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…