• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tek iz tedavisi

iremzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
3
1
1
18
merhaba arkadaslar ergenlikte kendime zarar verdim maalesef ve izleri kaldi birkaci cok minik kedi tirmigi gibi ustlerine dovme yaptiracagim ama aralarinda bir tanesi kabarik ustune dovme yaptirsam guneste falan parlar diye tirsiyorum aa orada iz mi var ne o falan gibi seyler duymak istemiyorum o yuzden o belli izi cerrahi islemle aldirip diktirmek istiyorum zaten ustune dovme yaptiracagim kalacak iz onemli degil benim icin sadece kabarik goruntu ve parlaklik gitse yeter benim icin ne onerirsiniz.. yoksa hic takmayip direkt dovme mi bassam bazen cidden guzel sakliyorlar tek izi de belli olmayacak sekilde saklamayi basarirlar sanirim

Keloid izse bende de var konu açıp görselini koymuştum bakabilirsin. İzin keloidse üstüne dövme yapmazlar diye biliyorum ayrıca keloid ize yatkın insanlar dövme yaptırmamalıymış dövme de kabarabilirmiş bilgin olsun.

Bence uzman bir dermataologa gorun, yara izleri fraksiyonel lazer ile siliniyor. Iyi bir devlet hastanesine git danis. Dovme fikrini de toptan gec diyorum, dovme orda bir naneler dondugunu daha cok belli ediyor.

Bence uzman bir dermataologa gorun, yara izleri fraksiyonel lazer ile siliniyor. Iyi bir devlet hastanesine git danis. Dovme fikrini de toptan gec diyorum, dovme orda bir naneler dondugunu daha cok belli ediyor.
coklu alanda ve tek tuk oldugu icin dovme dusunmustum lazere hic girismek istemiyorum benimkine benzer hatta daha fazla olanlarda hep kahverengi izler kalmis cevresinde gecmemesi de cabasi

Keloid izse bende de var konu açıp görselini koymuştum bakabilirsin. İzin keloidse üstüne dövme yapmazlar diye biliyorum ayrıca keloid ize yatkın insanlar dövme yaptırmamalıymış dövme de kabarabilirmiş bilgin olsun.
Kabarik goruntuden kastin keloid mi?
Yok iyilesti ama derin oldugu icin hafif kabarik bi iz kaldi beyaz renkte

Zamanla iyilesebilir.cok acele etme.benim sezeryan dikisim 4 senede anca iyilesmeye baslamisti.

Yok iyilesti ama derin oldugu icin hafif kabarik bi iz kaldi beyaz renkte
Benim iz şuan kabarık ve mor renkte, eğer senin izin gibi hale gelirse (umarım gelir herkesin gelmiyormuş) o zaman tedavi olmak istiyorum, tedavi olursam sürecimi yazarım

Back