Gebeliğe Hazırlık Tek ilişkide hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Denizkokusu123

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
180
59
25
Arkadaşlar ameliyat olduğum için uzun zaman sonra ilk defa bu ayın 6 sında ilişkim oldu. Adet döngüm değişiyor, bazen 28 bazen 29 bazen de 30 oluyor. O yüzden tam yumurtlama günümü hesap edemiyorum. En son 25/26 Aralık civarı adet oldum. Sizce hamile kalabilme ihtimalim yüksek mi? Dün kasıklarımda sancı vardı ve aşırı şişkindim kahvaltı etmedigim halde, gaz sancısı ve göğüslerimde de ağrı vardı adet olacakmiş gibi. Cinsel isteğimde de artış oldu, akıntım falanda vardı. Yumurtlama günüm veya çatlama olmuş olabilir mi sizce? Çok istiyorum bu ay. Araştırdım tek ilişkide hamile kalan çok insan varmış. Dua edin benim için 😔🤲

Son düzenleme:
Arkadaşlar ameliyat olduğum için uzun zaman sonra ilk defa bu ayın 6 sında ilişkim oldu. Adet döngüm değişiyor, bazen 28 bazen 29 bazen de 30 oluyor. O yüzden tam yumurtlama günümü hesap edemiyorum. En son 25/26 Aralık civarı adet oldum. Sizce hamile kalabilme ihtimalim yüksek mi? Dün kasıklarımda sancı vardı ve aşırı şişkindim kahvaltı etmedigim halde, gaz sancısı ve göğüslerimde de ağrı vardı adet olacakmiş gibi. Cinsel isteğimde de artış oldu, akıntım falanda vardı. Yumurtlama günüm veya çatlama olmuş olabilir mi sizce? Çok istiyorum bu ay. Araştırdım tek ilişkide hamile kalan çok insan varmış. Dua edin benim için 😔🤲
Canm bunu Allah'tan başka kimse bilemez bazı kadınlar hamile kalmaya çok müsait oluyo hemen hamile kalabiliyo ama dediğin gibi belirtiler varsa bence şüphe etmelisin. İnşallah vardır tabii kafana takma en doğru zamanda olur olacak olan

Ben 🙋🏻‍♀️ Tabi ama ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip ediyordum . Eşimin işi dolayısıyla sadece tek birliktelik oldu ve şuan 8 aylık hamileyim. Size de nasip olsun inşallah 🙏🏻

Ben tek ilişkiyle hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. Nasip değilmiş diyorum ve evet inşallah siz de şanslısınızdır ve bebeğiniz sizinledir 🙏🏻

Ben 3 yıllık evliyim , bebek için istediğim zamandan 2 ay sonra pozitifi gördüm ( ne kadar zamanda hamile kaldığımı soruyorsanız ) Ama ovulasyon testi kullanırsanız şansınız artar
Benim maalesef hemen olmadı, 1 senelik evliyim bende. İlk günden beri istiyordum ama hic olmadi. Rabbim ne zamana nasip edecek bilemem. İnsallah bu ay güzel şeyler doguyor icime. Hic böyle heyecan sarmamisti içimi. Ovulasyonuma yakın birlikte olmamiz ve bu sancilar gogus hassasiyeti falan acaba minik melegim şuan orada mi diye umutla adet günümü bekliyorum. Eğe öyleyse cok ama çok aglarim ❣️

Ben 🙋🏻‍♀️ Tabi ama ovulasyon testiyle yumurtlama gününü takip ediyordum . Eşimin işi dolayısıyla sadece tek birliktelik oldu ve şuan 8 aylık hamileyim. Size de nasip olsun inşallah 🙏🏻
Merhaba bebeğinz erkek mi? Test koyumuydu

Eklentiler

• IMG_20220112_133253.jpg
    IMG_20220112_133253.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 483
Merhabalar evet bebeğim erkek , ama cinsiyet belirlediğini düşünmüyorum görümcem de tek birliktelik ile hamile kızı var . Zaten yumurtlama olmazsa gebelik oluşmaz önemli olan babadan gelen sperm
Ovulasyon testiniz koyumuydu peki onu merak etmiştim sağlıklı sıhhatli olsun 😊

Benim maalesef hemen olmadı, 1 senelik evliyim bende. İlk günden beri istiyordum ama hic olmadi. Rabbim ne zamana nasip edecek bilemem. İnsallah bu ay güzel şeyler doguyor icime. Hic böyle heyecan sarmamisti içimi. Ovulasyonuma yakın birlikte olmamiz ve bu sancilar gogus hassasiyeti falan acaba minik melegim şuan orada mi diye umutla adet günümü bekliyorum. Eğe öyleyse cok ama çok aglarim ❣️
Ovulasyon testiyle mi takip yapıyorsunuz , inşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻🥰

Ben ovulasyon testlerinin stres yarattığına inanıyorum. 4 kez hamile kaldım. İlk ve son hamileliklerim tek ilişki ile oldular. İlk hamileliğim reglimin ertesi günü oldu mesela. Son da ovulasyondan bir gün önce sanırım (test yapmadım)

X