• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek göğüs emzirme

gulcinasya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2025
9
1
1
23
Kızlar merhaba 4 aylık bebeğim var doğduğundan beri tek göğsümü hiç tutmadı tekini tuttu tek göğüsle emzirdim şimdiye kadar güzel de kilo aldı tutmadığı göğsümü sağıyorum ama biberon tutmuyor :( tek göğüsle büyüten var mıdır acaba doyar mı sağdığım sütü nasıl verebilirim :(

Kızlar merhaba 4 aylık bebeğim var doğduğundan beri tek göğsümü hiç tutmadı tekini tuttu tek göğüsle emzirdim şimdiye kadar güzel de kilo aldı tutmadığı göğsümü sağıyorum ama biberon tutmuyor :( tek göğüsle büyüten var mıdır acaba doyar mı sağdığım sütü nasıl verebilirim :(
Doyar bacım doyar benim tosun dan biliyorum. Eğer sağdığın sütü vereceksen kaşık ile ver çay kaşığı.

Kardeşim tek göğüs emzirdi . Emmedigi gosunude sağdı 8-9 ay biberonla verdi .

Back
X