- 8 Ağustos 2020
- 2.794
- 3.294
- 83
- Konu Sahibi ManyakMisir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altinda yazan Markasına bakıp arama yapın kodunu biliyorsanız sizin için kolaylık olur. Deseni, Yemek takımına ait olan takımlardan gibiKızlar bu fincandan lazım 1 tane çok acil![]()
Yayok artık
7 8 sene öncesinin takımı ya bulamadım bir yerdeAltinda yazan Markasına bakıp arama yapın kodunu biliyorsanız sizin için kolaylık olur. Deseni, Yemek takımına ait olan takımlardan gibi
Bende bir arkadaşımın yemek takımına ait tabağı kırmıştım. Sonra fabrikaya aradim sagolsun yardımcı olmuşlardı.Ya
7 8 sene öncesinin takımı ya bulamadım bir yerde
Hemen imalathaneye bildirip üretelim.Kızlar bu fincandan lazım 1 tane çok acil![]()
Ya bende kırdım onun için arıyorumBende bir arkadaşımın yemek takımına ait tabağı kırmıştım. Sonra fabrikaya aradim sagolsun yardımcı olmuşlardı.
Yaa keşkeHemen imalathaneye bildirip üretelim.![]()
Ya
7 8 sene öncesinin takımı ya bulamadım bir yerde
Hangi markanın? Firmaya sokabilirsiniz ya da yeni bir fincan takımı hediye edinKızlar bu fincandan lazım 1 tane çok acil![]()
Karacanın ama bulamadım sitesindeHangi markanın? Firmaya sokabilirsiniz ya da yeni bir fincan takımı hediye edin![]()
Google lens ile taratın fincanı belki çıkarKaracanın ama bulamadım sitesinde