kandilimiz mübarek olsun... uyuyo bence bu yumoşlar ya... inan delilik ama vücuda elektrik şoku gibi bişiler versek uyanırlarmı acaba... bilmiyorumkismile
Teşekkür ediyorum,bu arada boyum 1,67 kilom ise 50...açıkcası birkaç doktora gittim aslında halende gidiyorum.Önceden istanbuldaydım orada çok iyi bir hastanenin doktoruna gidiyordum,çokta memnundum.Ama sizin önerinizide almak isterim,ben yazıcam benimkinide şimdi forumda bu normal mi bilemedim fisfisfis
Peki şimdi adet görüyormusunuz,size adet kesilmesinde ne tanısı koyulmuştu?
1.67ye 50 evet az bir kilodasınız.bana polikistik over sendromu teşhisi koyulmuştu ama çok kötüydüm her ay adet dönemi gbi bir dönemim oluyrdu kan gelmiiyrdu ama üşüyordum bacak ağrısı ve sebepsiz titremeler oluyordu yorgan ve battaniyenin altında ağustos sıcağında titreyerek yattığım günleri hatırlıyorum.şu an özelden mesaj atmama sistem izin vermiyor ama izin verilince size doktorumu yazacağım.50kilonun altında adet olamazsn demişti bana bende 1.67ymim.normal kilom 60tı ama bir dönem 40a kadar düştüm şimdi iştahım açık geri çıktım kiloma bunda cyclo prognavanında etkisi oldu tabi:)
merhaba görümcemde sizin gibi erken menopoza girmişti. doktorlar hiçbir zaman çocuğun olmaz demişti.
altı yıl tedaviyle uğraştı. gittiği bi doktor allahtan ümit kesilmez bol dua et ve bitkisel otlardanda kullan dedi. oda hayıt tohumu,aslanpençesi,civanperçemi gibi otlardan kullandı ve birkaç ay sonra hamile kaldığını öğrendi.şimdi çok tatlı bi oğlumuz var.sende hiç ümidini kesme.allah acil şifalar versin
Canım benim ya geçmiş olsun...
Çok üzüldüm senin adına...
İlaçlarla yaşam çok zorlaşıyor, ilaçların yan etkilerini bilirim...
Allah kolaylık versin
merhaba görümcemde sizin gibi erken menopoza girmişti. doktorlar hiçbir zaman çocuğun olmaz demişti.
altı yıl tedaviyle uğraştı. gittiği bi doktor allahtan ümit kesilmez bol dua et ve bitkisel otlardanda kullan dedi. oda hayıt tohumu,aslanpençesi,civanperçemi gibi otlardan kullandı ve birkaç ay sonra hamile kaldığını öğrendi.şimdi çok tatlı bi oğlumuz var.sende hiç ümidini kesme.allah acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?