Tek embriyo transferi tek yumurta ikizi

Papatya2209

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2022
43
5
30
Kızlar daha öncede yazdım bu konuda bilgisi olan var mı tek yumurta ikizine hamile olduğumu öğrendim ama kalp atışlarını duyamadım 7+1 de gittiğimde yoktu bebekler 6+5 ve 6+3 geriden geliyolar kalp atışını daha geç duyan oldu mu böyle bir durum yaşayan ?

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 bende 30 ekimde transfer oldum 2 adet ama 1 tanesi bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuş ilk kontrolde 6haftalıktı yek göründü kalp atışı gördük ama duyamadık 2 hafta sonra bu salı günü kontrolüm vardı o zaman 2. Bebegi gördüm biri 7+6 digeri 7+4 dü kalp atışlarını duydum üzme kendini daha küçük senin ikiside görünmüş erkenden haftaya kalp atışınıda duyarsın stres yapma bu arada belirtilerin neler benim hafif gögüs ağrısı dışında belirtim yok buda beni korkutuyo

Hiç tek yumurta ikizine hamile kalan yok mu
Ben varım canım tüp bebekle 30 ekim de transfer oldum 2 adet ama 1 tanesi tutmuş bölünmüş şuan tek yumurta ikizlerine hamileyim bugün 9 haftalık oldum geçen gün ikizlerimin 2 ayrı kese tek plasenta oldugunu öğrendim herşey yolunda sende durumlar nasıl nasıl gidiyor

Merhaba canım öncelikle hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 bende 30 ekimde transfer oldum 2 adet ama 1 tanesi bölünmüş ve tek yumurta ikizi olmuş ilk kontrolde 6haftalıktı yek göründü kalp atışı gördük ama duyamadık 2 hafta sonra bu salı günü kontrolüm vardı o zaman 2. Bebegi gördüm biri 7+6 digeri 7+4 dü kalp atışlarını duydum üzme kendini daha küçük senin ikiside görünmüş erkenden haftaya kalp atışınıda duyarsın stres yapma bu arada belirtilerin neler benim hafif gögüs ağrısı dışında belirtim yok buda beni korkutuyo
Merhaba. Tek yumurta ikiziniz duruyor mu. Benim de tek yumurta ikizim oldu ama ikincisinin kalp atışları yavaş. Doktor yüksek ihtimal sağlıksız dedi. Diğerine de bisey olacak diye korkuyorum.

X