Travel sistem almıştım inglesina. Pişmanlık yaşadım. Bagaja sığdırmak dert taşımak dert. Chicco we aldım hafif küçücük kabin boy tek elle aç kapa taşı. Öneririm, pusetle yenidoğandan itibaren kullanılırHanımlar merhaba,
Tek elle açılıp kapanan bebek arabası olarak hangi markayı önerirsiniz? Yenidoğandan itibaren kullanmak istiyorum ya da gerek yok mu? Hiç kullanmadım ilk hamileliğim. Önerilerinizi bekliyorum
Joie mirus. Ben çok araştırdım alacağım zaman. Hem tek elle açılıp kapanıyor olması hem çift yönlü olması (rüzgârlı havada bu özellik çok işe yarıyor) hem de hafif olması.Hanımlar merhaba,
Tek elle açılıp kapanan bebek arabası olarak hangi markayı önerirsiniz? Yenidoğandan itibaren kullanmak istiyorum ya da gerek yok mu? Hiç kullanmadım ilk hamileliğim. Önerilerinizi bekliyorum
Şu an aradığım bi konuydu yorumunuza denk geldim ama cok pahalıymıs dedikleriniz daha uygunları yokmuCanım ben 11 haftalık 2. bebeğime hamileyim. Kasım indirimi olduğu için bugün satın aldım BabyMall'den. Baktım Trendyolda da indirim var. Gidip dükkanda göreyim dedim. Ben 6bin-15bin tl arası fiyatı olan markaları araştırdım ve dükkanda gözümle gördüm. Herkese faydalansın diye yazıyorum.
İlk bebeğimde doğduğundan itibaren ve uzun yıllar Chicco Lite Way 3 kullandım. Bebek için arabada oto koltuğu yapabileceğin Ana Kucağı da dahildi. Ek parçaya gerek kalmadan takıp çıkartabiliyorsun ana kucağını. 9-10 aylıkken normal oturağa geçmiştim. Hafif ve kullanışlıydı. O da şu anda 6bin tl olmuş. Benden sonra kız kardeşime verdim o da yıllarca kullandı. Toplayınca uzunlamasına oluyor. Tekerleklerini çıkarmadan araç bağajlarına sığmıyordu. Çocuğun ayağını uzatacağı parça hemen kırılmıştı, hiç uzatamadı bacağını kızım. Onu da garantiden yapmadılar bizden yüksek paralar istediler. Ben de yaptırmadım. Kırık şekilde kullandık. O yüzden Chicco'ya kızgınım. Bu sefer daha modern bir şeyler aradım. Mesela arka tekerlekleri büyük olanlardan baktım. Pahalı markalar şunlar: Maxi Cosi, Peg Perego, Mamas & Papas. Bunların malları çok kaliteliydi. İş yerinde arkadaşlarım bütün çocuklarını tek bir Mamas and Papas ile büyütmüşler. Baktım Mamas Papas Strada modeli BabyMall'de 12bin tlye düşmüş. İnternette 20bin tl şu anda kızlar. Bin tl de ana kucağı için ödüyecektik, toplam 13bin küsürdü. O modelin tamamen aynısını Kraft ve Kanz'da da bulduk. Kraft'ınkinin fiyatını şişirmişler, eskiden 2015'te 300 liraya satılan şeyler 8bin tl olmuş. Kraftı beğenmedim. Kanz Gri X-Go Plus Silver beğendim. İnanın Mamas Papas Strada'nın yanına koydum, ikisi tıpatıp aynı. Ölçüleri kalitesi. Mamas Papas'a 13bin vereceğime Kanz'a 8bin veririm dedim. Kanz X-Go Plus bu yıl çıkmış, 2022 model. Gri rengi de hoşumuza gitti. Doğum yapan fenomenlerden gri gördüğüm için aklımda gri vardı. Bu yıl moda herhalde. Toplandığında bu dediğim modeller ufacık oluyor ve tek elle açılıp kapanıyor. Oturma pusetini çıkarmadan katlanarak toplanıyor. Açıp kapatması kolaydı. Görüntüsü moderndi. Zenginlerin Bogaboo Cameleon'u gibi şık duruyor. Arka tekerlekleri iri olandan. İnternetten bakın. Ben eş dost sosyete çevresinde iyi görünen bir bebek arabası arıyordum, Kanz aldım. Diyorum bak sosyete çevremde Mamas Papas kullanıyorlar. Onlardan aşağı olmadı, aynı kalite birebir model. Kanz da bilinen bir marka. Chicco Liteway'de de sorun yaşamamıştım ama şık bir model değildi. Açıkcası ikincide gösterişli olması da bir tercih meselemdi
Uygun fiyatlılar çinde üretilenler veya yerli malı olanlar oluyor. Kanz'ın muadili ne var biliyor musun, fiyatı da bi nebze daha uygun: Prego diye bir Çin markası. Ya da Trendyol kullanıcılarının en çok tercih ettiği markalara bakın: 4 baby ve Tommybaby. 1000-2000 tl arasında bunların fiyatı. Sizi birkaç yıl idare eder, sonra baston model alırsınız bence. Galiba "4 baby" markası Türkiye'de en çok satan fiyat olarak uygun bir model.Şu an aradığım bi konuydu yorumunuza denk geldim ama cok pahalıymıs dedikleriniz daha uygunları yokmubizde para bitik şu an doğumdan beri
Baby hope diye bi marka aldik sözde tam yatar diye aldik alakası yok berbaet malzemesinin kaliteside cok kotu ici minnacık vs ucuzda böyle oluyormus fiaytida 11 11 indiriminde 1299 du simdi olmus 1600 şu tommy baby e bi bakayım sabah e bebekten gidip direk malzemesine bakarak alicam artık boyle al gonder zor olacak gormeden bilmeden almak sıkıntıymıs coooooook tesekkur ederimmmUygun fiyatlılar çinde üretilenler veya yerli malı olanlar oluyor. Kanz'ın muadili ne var biliyor musun, fiyatı da bi nebze daha uygun: Prego diye bir Çin markası. Ya da Trendyol kullanıcılarının en çok tercih ettiği markalara bakın: 4 baby ve Tommybaby. 1000-2000 tl arasında bunların fiyatı. Sizi birkaç yıl idare eder, sonra baston model alırsınız bence. Galiba "4 baby" markası Türkiye'de en çok satan fiyat olarak uygun bir model.
canım araba arastırıyorumda joıe mırustan memnun musun acaba ? yenıdoğan da da kullanılıyor mu?Joie mirus. Ben çok araştırdım alacağım zaman. Hem tek elle açılıp kapanıyor olması hem çift yönlü olması (rüzgârlı havada bu özellik çok işe yarıyor) hem de hafif olması.Fiyat olarakta çok uçuk değildi ben 2000 liraya almıştım e bebeğin Şubat indiriminde.
Kullanılıyor yani ben kullandım :) bi sıkıntı yaşamadım yenidoğanken içine puset yastığı aldım. Sonradan yastıksız kullandım. Çok memnun kaldım şimdi büyüdü 2 yaşına geldi baston kullanıyorum. 2.çocuğuma da nasipse joie yi kullanacağım.canım araba arastırıyorumda joıe mırustan memnun musun acaba ? yenıdoğan da da kullanılıyor mu?
Çok sağol canımKullanılıyor yani ben kullandım :) bi sıkıntı yaşamadım yenidoğanken içine puset yastığı aldım. Sonradan yastıksız kullandım. Çok memnun kaldım şimdi büyüdü 2 yaşına geldi baston kullanıyorum. 2.çocuğuma da nasipse joie yi kullanacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?