kesinlikle katılıyorum bayanlar hayat hiç adil deil ki isteyene vermeye biliyor olanda kıymet bilmiyor allahın takdiri işte o küçücük bir can ben çok az bi zamanda olsa onu hissetmiştim ama sonuç hüsran umarım allah bütün bebek isteyenlerin dualarını kabul eder
hasta ruhlular madem istemeden oldu madem başından atıcaksın neden çöp konteynırı evlatlık ver çocuk esirgeme kurumuna bırak hiç bilmiyosan bari sıcak bi yere bırak bu resmen cinayete teşebbüs günahsız bi bebeği ölüme terk ediyo böle insanlar bırak bebek sahibi olmayı yuva kurmayı ii olan temiz olan hiç bişeyi haketmiyolar
Bu hayatta herkesin bir sınavı var bizimde sınav olamamız sabretmemiz geren bu demekki.Rabbim başka acılarla sınamasın bizleri.
Bu hayatta herkesin bir sınavı var bizimde sınav olamamız sabretmemiz geren bu demekki.Rabbim başka acılarla sınamasın bizleri.
canlarım allahım dua larınızı kabul ederde sizlerede özencinizi verir cektiğiniz özlemi tahmin edebiliyorum inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler alırsınızzzzzzzzzzz
cnm umarım YÜCE RABBİM tüm bebek isteyenlere hayırlısı ile tez vakitte nasip eder kucaklar boş kalmaz inşallah hepimizin birbirinden güzel melekleri olur ALLAHın izni ile Yaradana güvenelim yeter ki Azra senin ne zamandır olmuyo bebişin cnm umarım hayırlı haberi bu ay alırsın
Allah bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah.. AMİN..
canlarım allahım dua larınızı kabul ederde sizlerede özencinizi verir cektiğiniz özlemi tahmin edebiliyorum inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler alırsınızzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?