Anlasmli olursa tek celsede bosanirsiniz ancak çekişmeli olursa uzar biraz
Merak etmistim seni. Ailenin yanindasin demek. Hakkinda hayirlisi olsun.
Anlaşmalı olup dirayetli olursanız boşanırsınız
Ama bazen ağlayan yalvarır gibi bakanları hakimler boşamıyor
Karşı taraf da her an boşanıyorum diyebilir hazırlıklı olun
Siz karar verdikten sonra da ne kadar uzarsa uzasın önemli değil umursamayın
Anlamadim. Baban bosanmani istemiyor mu?Az önce babam ile konuştum en azından dini nikah bitsin yok neymiş bitmiş zaten zamana bırak diyo. Deli olucam ya
Onzaman cok iyi dava dilekcesini verdikteb sinra hangi mahkemeye gittigini ogrenib ve one aldirmak icin ikinci bir dilekce verin 1 hafta sonra falan (tabi mahkemenin yogunluhuna bagli) durusmaniz olur durumadan ciktintan sonra da temyizden feragat dilekçesi verin o sureyide beklemeden karar kesinlesir bosanirsiniz. Allaah yardimciniz olsun bu arada zor surec 3 sene once ayni durumlari yasadimAnlaşmalı olucak .
Anlamadim. Baban bosanmani istemiyor mu?
Yanlis hatirlamiyorsam daha oncede baba evine donmustun. Yanlissam affola. Belki bu sebeple agirdan aliyordur. Tekrar evine donersin diye..İstiyor sözde asla bi daha olmaz diyor. Ama icraat yok
Kararlıyım hemde hiç olmadığı kadar. Teşekkürler :)
Kararlıyım hemde hiç olmadığı kadar. Teşekkürler :)
Onzaman cok iyi dava dilekcesini verdikteb sinra hangi mahkemeye gittigini ogrenib ve one aldirmak icin ikinci bir dilekce verin 1 hafta sonra falan (tabi mahkemenin yogunluhuna bagli) durusmaniz olur durumadan ciktintan sonra da temyizden feragat dilekçesi verin o sureyide beklemeden karar kesinlesir bosanirsiniz. Allaah yardimciniz olsun bu arada zor surec 3 sene once ayni durumlari yasadim
Karşı tarafın da aynı kararlılıkta olması gerekiyor ama
Yanlis hatirlamiyorsam daha oncede baba evine donmustun. Yanlissam affola. Belki bu sebeple agirdan aliyordur. Tekrar evine donersin diye..
Sen en buyuk adimi atmissin. Kararli ve sabirli ol. Guzel gunler senin olacak insallah. Hukuki surec hakkinda bilgim yok ancak dualarim seninle.Ne affı canım öyle oldu evet . Bu sefer kesin bitti diyo ama işte neden böyle yapıyo anlamıyorum.
Sen en buyuk adimi atmissin. Kararli ve sabirli ol. Guzel gunler senin olacak insallah. Hukuki surec hakkinda bilgim yok ancak dualarim seninle.
Anlaşmalı olucak .
Anlaşmalı boşanma için önce bir protokol hazırlıyorsunuz bu protokolde boşanmak istediğinizi, çocuk varsa onun kimse kalacağını, diğer kişinin ne zamanlar onu göreceğini, maddi ve manevi tazminat talepleriniz varsa bunların miktarlarını yoksa tazminat talebiniz olmadığını, evlilik birli içinde alınan mal varsa bunların paylaşımına dair kararınızı yazıyorsunuz ve iki taraf imzalıyor. bu protokole dayanarak anlaşmalı boşanma davası açıyorsunuz bu protokolü mahkemeye sunuyorsunuz. Ama ikinizin de duruşmaya katılıp protokolü onayladığınızı hakimin önünde de söylemeniz şart. Eğer ikinizde protokolde önceden anlaştığınız konuları kabul ettiğinizi söylerseniz ilk celsede boşanırsınız.