Tek bira kafa yapar mı

Konuyu yanlış yere açmışsın. Alkole alışık olmayan insanı bir bira çarpar, sarhoş olmasa da başı hoş olur. Koku o ladar zamanda kalmamış olabilir ama sen çok gençsin sanırım. Alkol alma

Konuyu yanlış yere açmışsın. Alkole alışık olmayan insanı bir bira çarpar, sarhoş olmasa da başı hoş olur. Koku o ladar zamanda kalmamış olabilir ama sen çok gençsin sanırım. Alkol alma
baktım bir derdim var yerine buraya acmisim nasil duzeltcem bilmiyorum dalga gecmisler anlamamisim simdi anladim

baktım bir derdim var yerine buraya acmisim nasil duzeltcem bilmiyorum dalga gecmisler anlamamisim simdi anladim
Şahsim adına dalga gecmedim.. Ama sasırdım sadece arzu edersınkı "dualarımız sızınle" bölümünde böyle bır konu cıdden dısardan bakıldığında hos durmuyor yada bilerek mi yapıldı seklınde ınsan dusunuyor ama yanlıslıkla actıgını beyan ettın zaten.. Yetkılıler gerekli yere tasıyacaktır konunu..

muhafazakar annenize rağmen bağışıklığınız bu kadar yüksekse siz değil de biz size soralım bence bu alkol olayında ne zaman ne olur diye :)

Hmm merak ettim bak konunu. Sorduğun sorunun forumun manevi bölümüyle alakası olmadığı için bu üyeliğin de banlanacak.
yanlışlıkla olmuş yeni fsrkettim bdv ile alt alta yanlış basmışım ama neyse yeni hesap açarım napalim

umarim oyle olur biri uyeligin silincek yazmis

trol nerde ya?buraya cilt bakimla ilgili bi sey yazsam bile hemen trol kurgu diyorsunuz anlamiyorum gercekten.

bu hesabimda yazmadim kapanan hesabimda yazmistim burda 1 konu actim sadece
Siz neden kapatılan üyeliğinizi doğrulatmak yerine sıfırdan üyelik aldınız?
Cilt bakımıyla ilgili konu açtınız diye değil yeğeninizle alakalı konu yüzünden olabilir mi?
Sokağa çıkmaya bile korkan biri nasıl oldu da biriyle sahilde bira içti?

İçene göre değişir. Dört saatte bi biranın kokusu kalmaz

Gerçekten 24 yaşında mısınız? Yetişkin bir insan olarak içtiğiniz bira için annenizden korkmanız bence çok manasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…