trol nerde ya?buraya cilt bakimla ilgili bi sey yazsam bile hemen trol kurgu diyorsunuz anlamiyorum gercekten.Ufff ne kadar başarısız bir trol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
trol nerde ya?buraya cilt bakimla ilgili bi sey yazsam bile hemen trol kurgu diyorsunuz anlamiyorum gercekten.Ufff ne kadar başarısız bir trol.
biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de
Ne zaman yazdın cilt bakımıyla ilgili bir şey? Bütün mesajların bu konuda hatlar karıştı herhalde.trol nerde ya?buraya cilt bakimla ilgili bi sey yazsam bile hemen trol kurgu diyorsunuz anlamiyorum gercekten.
bu hesabimda yazmadim kapanan hesabimda yazmistim burda 1 konu actim sadeceNe zaman yazdın cilt bakımıyla ilgili bir şey? Bütün mesajların bu konuda hatlar karıştı herhalde.
Konuyu yanlış yere açmışsın. Alkole alışık olmayan insanı bir bira çarpar, sarhoş olmasa da başı hoş olur. Koku o ladar zamanda kalmamış olabilir ama sen çok gençsin sanırım. Alkol almaErkek arkadaşımla sahile oturmaya gittik sadece 1 tane 500ml carlsberg bira ictik sonra iste ev yolunda metrobuste falan yavas yavas yurudu mayıştı ama bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi tek bira böyle yapar mı?yani körkütük sarhoş etmez ama acaba insanı mayıştırır mı?Bende etkisi olmadı bağışıklığım yüksek.Ha bir de ek olarak şeyi sorayım biz saat 14de falan içmiştik sonra gezdik falan eve 18de döndüm 18e kadar biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de
baktım bir derdim var yerine buraya acmisim nasil duzeltcem bilmiyorum dalga gecmisler anlamamisim simdi anladimKonuyu yanlış yere açmışsın. Alkole alışık olmayan insanı bir bira çarpar, sarhoş olmasa da başı hoş olur. Koku o ladar zamanda kalmamış olabilir ama sen çok gençsin sanırım. Alkol alma
Hmm merak ettim bak konunu. Sorduğun sorunun forumun manevi bölümüyle alakası olmadığı için bu üyeliğin de banlanacak.bu hesabimda yazmadim kapanan hesabimda yazmistim burda 1 konu actim sadece
Sen düzeltemezsin yönetim düzeltecekbaktım bir derdim var yerine buraya acmisim nasil duzeltcem bilmiyorum dalga gecmisler anlamamisim simdi anladim
Şahsim adına dalga gecmedim.. Ama sasırdım sadece arzu edersınkı "dualarımız sızınle" bölümünde böyle bır konu cıdden dısardan bakıldığında hos durmuyor yada bilerek mi yapıldı seklınde ınsan dusunuyor ama yanlıslıkla actıgını beyan ettın zaten.. Yetkılıler gerekli yere tasıyacaktır konunu..baktım bir derdim var yerine buraya acmisim nasil duzeltcem bilmiyorum dalga gecmisler anlamamisim simdi anladim
yanlışlıkla olmuş yeni fsrkettim bdv ile alt alta yanlış basmışım ama neyse yeni hesap açarım napalimHmm merak ettim bak konunu. Sorduğun sorunun forumun manevi bölümüyle alakası olmadığı için bu üyeliğin de banlanacak.
umarim oyle olur biri uyeligin silincek yazmisŞahsim adına dalga gecmedim.. Ama sasırdım sadece arzu edersınkı "dualarımız sızınle" bölümünde böyle bır konu cıdden dısardan bakıldığında hos durmuyor yada bilerek mi yapıldı seklınde ınsan dusunuyor ama yanlıslıkla actıgını beyan ettın zaten.. Yetkılıler gerekli yere tasıyacaktır konunu..
nasil duzeltecegim bi bakayimSen düzeltemezsin yönetim düzeltecek
konuyu nasil düzeltecegimi bilmşyorum yanlis basmisim uyeligim banlansin istemiyorum nasil duzeltiliyorNe diyelim, o halde “Dualarimiz Sizinle”
trol nerde ya?buraya cilt bakimla ilgili bi sey yazsam bile hemen trol kurgu diyorsunuz anlamiyorum gercekten.
Siz neden kapatılan üyeliğinizi doğrulatmak yerine sıfırdan üyelik aldınız?bu hesabimda yazmadim kapanan hesabimda yazmistim burda 1 konu actim sadece
İçene göre değişir. Dört saatte bi biranın kokusu kalmazErkek arkadaşımla sahile oturmaya gittik sadece 1 tane 500ml carlsberg bira ictik sonra iste ev yolunda metrobuste falan yavas yavas yurudu mayıştı ama bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi tek bira böyle yapar mı?yani körkütük sarhoş etmez ama acaba insanı mayıştırır mı?Bende etkisi olmadı bağışıklığım yüksek.Ha bir de ek olarak şeyi sorayım biz saat 14de falan içmiştik sonra gezdik falan eve 18de döndüm 18e kadar biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de