Erkek arkadaşımla sahile oturmaya gittik sadece 1 tane 500ml carlsberg bira ictik sonra iste ev yolunda metrobuste falan yavas yavas yurudu mayıştı ama bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi tek bira böyle yapar mı?yani körkütük sarhoş etmez ama acaba insanı mayıştırır mı?Bende etkisi olmadı bağışıklığım yüksek.Ha bir de ek olarak şeyi sorayım biz saat 14de falan içmiştik sonra gezdik falan eve 18de döndüm 18e kadar biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bağışıklığım demeyecektimanladınız işteErkek arkadaşımla sahile oturmaya gittik sadece 1 tane 500ml carlsberg bira ictik sonra iste ev yolunda metrobuste falan yavas yavas yurudu mayıştı ama bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi tek bira böyle yapar mı?yani körkütük sarhoş etmez ama acaba insanı mayıştırır mı?Bende etkisi olmadı bağışıklığım yüksek.Ha bir de ek olarak şeyi sorayım biz saat 14de falan içmiştik sonra gezdik falan eve 18de döndüm 18e kadar biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de
ne alaka yaErkek arkadaşımla sahile oturmaya gittik sadece 1 tane 500ml carlsberg bira ictik sonra iste ev yolunda metrobuste falan yavas yavas yurudu mayıştı ama bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi tek bira böyle yapar mı?yani körkütük sarhoş etmez ama acaba insanı mayıştırır mı?Bende etkisi olmadı bağışıklığım yüksek.Ha bir de ek olarak şeyi sorayım biz saat 14de falan içmiştik sonra gezdik falan eve 18de döndüm 18e kadar biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de
kokusu kalmaz ama siz zaten bunu biliyosunuz diye düşünüyorum.
- 8 Kasım 2019
- 20.593
- 35.871
- 598
Dua başlığına ne alakaErkek arkadaşımla sahile oturmaya gittik sadece 1 tane 500ml carlsberg bira ictik sonra iste ev yolunda metrobuste falan yavas yavas yurudu mayıştı ama bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi tek bira böyle yapar mı?yani körkütük sarhoş etmez ama acaba insanı mayıştırır mı?Bende etkisi olmadı bağışıklığım yüksek.Ha bir de ek olarak şeyi sorayım biz saat 14de falan içmiştik sonra gezdik falan eve 18de döndüm 18e kadar biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de
Neyse cevap olarak erkek arkadaşınız normalde içmeyen birisiyse yapabilir belki. Birde dışarda güneş altında falan içtiyseniz de çarpmış olabilir.
- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
Ben yazmadan sen yazmıssın.Bunun için üye oldunuz yani? Bira ve muhafazakar konuları yan yana dualar bölümünde. Çok hoş:)
Benim burnuma troll kokusu geldi sizce neden olmuş olabilir?
- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
ne alaka ya
Tabi ki biliyor. Kendince eğlenmek istemiş arkadaş. Bağışıklığı falan yüksekmiş zaten pek etkilememiş:) ama aile muhafazakar olunca duamızı almak istemiş:)
- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
Bence etkilemişkı buraya yazmıs yada bilmiyorum trolde yemıs olabiliriz tabı guncesimTabi ki biliyor. Kendince eğlenmek istemiş arkadaş. Bağışıklığı falan yüksekmiş zaten pek etkilememiş:) ama aile muhafazakar olunca duamızı almak istemiş:)
yani ben koku alamadım ama başkası alır diye korktumne alaka ya
ne trolu anlamadimBence etkilemişkı buraya yazmıs yada bilmiyorum trolde yemıs olabiliriz tabı guncesim
eglenmek ne alaka boyle nasil eglenebilirm ciddi yazdim baskasi koku alir mi diye sordumTabi ki biliyor. Kendince eğlenmek istemiş arkadaş. Bağışıklığı falan yüksekmiş zaten pek etkilememiş:) ama aile muhafazakar olunca duamızı almak istemiş:)
bağışıklık derken yanlis yazmistim duzelttim sonraTabi ki biliyor. Kendince eğlenmek istemiş arkadaş. Bağışıklığı falan yüksekmiş zaten pek etkilememiş:) ama aile muhafazakar olunca duamızı almak istemiş:)
neden trol diyorsunuz hayir bunun icin uye olmadim bu aradaBunun için üye oldunuz yani? Bira ve muhafazakar konuları yan yana dualar bölümünde. Çok hoş:)
neden trol diyorsunuz hayir bunun icin uye olmadimBunun için üye oldunuz yani? Bira ve muhafazakar konuları yan yana dualar bölümünde. Çok hoş:)
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.695
- 548
bilmiyorum iciyo sanirm rol uapmistir tepkimi gormek icin belki deDua başlığına ne alaka
Neyse cevap olarak erkek arkadaşınız normalde içmeyen birisiyse yapabilir belki. Birde dışarda güneş altında falan içtiyseniz de çarpmış olabilir.
- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
- 683
surdum ama az miktarda yani bi sise icmedim hic bagisiklik demeyecektim duzelttim alttaBağışıklık ile alakası olmaz, ağzına sürmediysen daha önce, hiç değilse çakırkeyf falan olman lazımdı.