• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek bira kafa yapar mı

slideaway

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
17
2
1
27
Erkek arkadaşımla sahile oturmaya gittik sadece 1 tane 500ml carlsberg bira ictik sonra iste ev yolunda metrobuste falan yavas yavas yurudu mayıştı ama bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi tek bira böyle yapar mı?yani körkütük sarhoş etmez ama acaba insanı mayıştırır mı?Bende etkisi olmadı bağışıklığım yüksek.Ha bir de ek olarak şeyi sorayım biz saat 14de falan içmiştik sonra gezdik falan eve 18de döndüm 18e kadar biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de

Erkek arkadaşımla sahile oturmaya gittik sadece 1 tane 500ml carlsberg bira ictik sonra iste ev yolunda metrobuste falan yavas yavas yurudu mayıştı ama bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi tek bira böyle yapar mı?yani körkütük sarhoş etmez ama acaba insanı mayıştırır mı?Bende etkisi olmadı bağışıklığım yüksek.Ha bir de ek olarak şeyi sorayım biz saat 14de falan içmiştik sonra gezdik falan eve 18de döndüm 18e kadar biranın kokusu falan üstümde kalmış mıdır annem muhafazakar biri de
bağışıklığım demeyecektim😂😂anladınız işte

ne alaka ya
kokusu kalmaz ama siz zaten bunu biliyosunuz diye düşünüyorum.

Dua başlığına ne alaka 🙄

Neyse cevap olarak erkek arkadaşınız normalde içmeyen birisiyse yapabilir belki. Birde dışarda güneş altında falan içtiyseniz de çarpmış olabilir.
🤷🏼‍♀️

Tabi ki biliyor. Kendince eğlenmek istemiş arkadaş. Bağışıklığı falan yüksekmiş zaten pek etkilememiş:) ama aile muhafazakar olunca duamızı almak istemiş:)
Bence etkilemişkı buraya yazmıs 🤣yada bilmiyorum trolde yemıs olabiliriz tabı guncesim

Tabi ki biliyor. Kendince eğlenmek istemiş arkadaş. Bağışıklığı falan yüksekmiş zaten pek etkilememiş:) ama aile muhafazakar olunca duamızı almak istemiş:)
eglenmek ne alaka boyle nasil eglenebilirm ciddi yazdim baskasi koku alir mi diye sordum

bağışıklık derken yanlis yazmistim duzelttim sonra

Bunun için üye oldunuz yani? Bira ve muhafazakar konuları yan yana dualar bölümünde. Çok hoş:)

Benim burnuma troll kokusu geldi sizce neden olmuş olabilir?
neden trol diyorsunuz hayir bunun icin uye olmadim bu arada

Bağışıklık ile alakası olmaz, ağzına sürmediysen daha önce, hiç değilse çakırkeyf falan olman lazımdı.

Dua başlığına ne alaka 🙄

Neyse cevap olarak erkek arkadaşınız normalde içmeyen birisiyse yapabilir belki. Birde dışarda güneş altında falan içtiyseniz de çarpmış olabilir.
🤷🏼‍♀️
bilmiyorum iciyo sanirm rol uapmistir tepkimi gormek icin belki de

Back