- Emoji Skoru
- 3.191
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Dertlerler
Ruhum 25 dicem de o da yalan.Bi şaşırdım hhahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruhum 25 dicem de o da yalan.Bi şaşırdım hhahahah
Benim tek arkadaşım o şöfor olucakGeçen yıl bu sıralarda Bali de idim. Ben 3 kadın arkadaşımla gittim gerçi. Sizin gibi şoför lü özel tur yaptık. Bir kere inanılmaz güler yüzlü ve yardımseverler o nedenle şoför le bolca muhabbet edersiniz.
Çok da güvenli bir yer. Gidin eğlenin gezin ve mutlaka masaj da yaptırın inanılmaz iyiler masajda.
Ben Budapeşte’ye gideceğim nasip olursa. Evet tek başıma ve ilk yurt dışı seyahatim. Ben gezmeyi çok severim ama eşimin hep bahaneleri vardı onun önceliği aile yanıydı. Şimdi ailesinin yanında ben de hayallerimi gerçekleştiriyorum.Onunla yapamıyoruz diye hiç yapmamak ve evde oturmak benimde hiç tercih ediceğim bişey değil bende şu sıralar heyecanlıyım siz nereye gidiceksiniz haziranda ve tursuz tek başınıza mı planlıyorsunuz?
Butun yurtdisi gezilerimi kendi isteğimle tek başıma ve biri haric hepsini tursuz yaptim. En sevdigim seylerden biridir tek basima baska ulke gezmek. Su ana kadar 20 ulke oldu, euro ucmasa daha da olurdu (üzüldüm su an bir dakika).bu şekilde tek tatil yapıp yurtdışına giden var mı
Benim eşimde gezmeyi hiç istemez hep bir bahane arkadaşımda var ama yok hiç gezme planları olmuyor en iyisi tek başına plan yapıp yaşamak mecburBen Budapeşte’ye gideceğim nasip olursa. Evet tek başıma ve ilk yurt dışı seyahatim. Ben gezmeyi çok severim ama eşimin hep bahaneleri vardı onun önceliği aile yanıydı. Şimdi ailesinin yanında ben de hayallerimi gerçekleştiriyorum.
Çok güzel 20 ülke bana da nasip olur inşallah şimdilik 3ten gidiyorum bakalım :) gittiğiniz yerlerden hep mutlu ayrıldınız diye yorumladım sıkıntısız güzel geçiyor demiButun yurtdisi gezilerimi kendi isteğimle tek başıma ve biri haric hepsini tursuz yaptim. En sevdigim seylerden biridir tek basima baska ulke gezmek. Su ana kadar 20 ulke oldu, euro ucmasa daha da olurdu (üzüldüm su an bir dakika).
Tur ayarlamissiniz, transfer ayarlamissiniz. Mis gibi gider gezer eğlenirsin. Tadini çıkarın.
Degisir bu herkese gore. Kimi yalniz gezmeyi sevmediginden herkese de ayni geliyor sanir ama isin asli oyle degil. Bazi insanlar yalniz da cok guzel gezer ve tatil yaparlar, onu diyenler icten ice uzulup kendilerini oyle avutmuyorlar yani.Bu sitede bu konu çok açıldı. Herkes tek başına gezmenin ne kadar harika ve zevkli bisey olduğundan bahsetti. Ben şahsen tek başıma tatile gitmedim, hiç keyifli gelmiyor düşününce. Ama ondan ziyada güvenlik açısından gitmem sanırım. Ki bunu son 17 yıldır yurt dışında yaşayan ve bunun bir kısmını bekar geçirmiş biri olarak söylüyorum. Unide mezun olur olmaz kendimi yurtdışına attığımda bile yanımda 2 arkadaşım vardı. İlla koca ya da sevgili olmalı demiyorum. Ama bi başın dönüp yere yigilsan bisey olsa sana sahip çıkacak biri lazım elalemin memleketinde. Muhtemelen şimdi buraya gelip bi sürü romantik romantik 'git tabi, hak ediyosun, aferin sana' tarzı yorumlar gelecek. Ama benim dediğim hak etmiyorsun anlamına gelmiyor. Hatta hak etmekle ne alakası var bilemedimTamamen güvenlikle ilgili bi durum bence.
Evet sıkıntı yasamadim. Aksakliklar olduğu oldu illa ki, ama ben genel olarak bunlari kafaya takip tadini kaciran biri degilim. O yuzden her gezim keyifli gecti.Çok güzel 20 ülke bana da nasip olur inşallah şimdilik 3ten gidiyorum bakalım :) gittiğiniz yerlerden hep mutlu ayrıldınız diye yorumladım sıkıntısız güzel geçiyor demi
Kimsenin keyfini beklemeyin. Hayat geçiyor. Ne güzel plan yapmışsınız, tadını çıkarınBenim eşimde gezmeyi hiç istemez hep bir bahane arkadaşımda var ama yok hiç gezme planları olmuyor en iyisi tek başına plan yapıp yaşamak mecbur
Ben 11 yıl uzak doğuda yaşadım bacım. Onun dışında da ulke ülke gezdim. Emin ol g.t gibi kalırsın ortadaDegisir bu herkese gore. Kimi yalniz gezmeyi sevmediginden herkese de ayni geliyor sanir ama isin asli oyle degil. Bazi insanlar yalniz da cok guzel gezer ve tatil yaparlar, onu diyenler icten ice uzulup kendilerini oyle avutmuyorlar yani.
Benim yalniz biseyler yapmaktan hoslanmayan arkadasim benim tam tersi yapida olmama anlam veremiyordu, sevmiyorsundur da farkinda degilsindir diyordu
Edit: guvenlik kismini unutmusum, kollektif asya toplumlarinda hele de bali gibi asiri turistik yerde yere yigilirsaniz ustunuze basip gecmezler merak etmeyinsosyal fobik nordiklerde bile gecmezler.
Arkadasiniza uzuldum. Bence de travmanizdan dolayi boyle dusunuyorsunuz cunku bunlar romantik romantik laflar eder simdi ama alimallah yigilir kalirsin bi kosede denecek bi tatil plani degil hanimefendinin anlattigi. Umariz ki arastirmasini yapip guvenilir bir paket satin almistir. Delhi'ye gidip hostellerde kalmayacak yani. Insallah keyifli ve guzel zaman gecirir.Ben 11 yıl uzak doğuda yaşadım bacım. Onun dışında da ulke ülke gezdim. Emin ol g.t gibi kalırsın ortadaNe cüzdan kalir ne pasaport. Ben kimseye 'aslında oyle hissetmiyorsundur' filan demedim ayrıca. Tabii ki her ortamı seven var sevmeyen var. Benim için güvenlik en ön sırada. Sanırım biraz da travmam var. Bi arkadaşım tek başına çıktığı dünya turunda tecavüze uğradı ve bir daha asla toparlanamadı. O yüzden laylaylom bakamıyorum bu olaylara.
Hiiiiiic bi sey olmaz merak etme, tadini cikarBenim eşimle sorunlarım var boşanmayı düşünüyoruz maalesef bu yüzden benimle tatil etkinlik gibi hiç bişeye katılmıyor bende tek başıma Baliye gidicem biletimi aldım tur ayarladım kişiye özel şöforu olan tek başıma bir tur olucak bu şekilde tek tatil yapıp yurtdışına giden var mı ben buna mecbur kaldığım için üzülüyorum ama bir yandan da aferim bana kendi paran kendi hayatını istediğim gibi yaşa diyorum ama korkuyorum da
İnşallah. Ben Allah'ıma yığılır kalırsın filan gibi demedim be bacım. Abartma e mi? İhtimallerden bahsettim, örnek olarak bayılmayı verdim. Bu gözler daha neler gördü anlatsam sayfalar sürer. Romantik düşünceli insanların abartma huyundan da gördüm sende azcıkArkadasiniza uzuldum. Bence de travmanizdan dolayi boyle dusunuyorsunuz cunku bunlar romantik romantik laflar eder simdi ama alimallah yigilir kalirsin bi kosede denecek bi tatil plani degil hanimefendinin anlattigi. Umariz ki arastirmasini yapip guvenilir bir paket satin almistir. Delhi'ye gidip hostellerde kalmayacak yani. Insallah keyifli ve guzel zaman gecirir.
Tatil dışında bir de böyle yaşayanlar var çok iyi ya yapan yapıyor valla demek ki oluyorHiiiiiic bi sey olmaz merak etme, tadini cikarbenim arkadasim neredeyse 4 yildir Hindistan, Tayland, Kambocya arasi yasiyor tek basina ve memnun da, basina da bir sey gelmedi sukur
![]()
Hayatta her zaman her hamlede bir olumsuz yan illaki oluyor ama gidip görmek değişiklikle mutlu olan ben gibi insanlara çok iyi geliyor orası kesin gidebileceğim hiç bir arkadaşım da yok bu arada bu tatile yani ya evde oturucam ya tek gidicem ben gitmekten yana bir tercihte bulundum güzel geçer diye de umuyorum inşallahİnşallah. Ben Allah'ıma yığılır kalırsın filan gibi demedim be bacım. Abartma e mi? İhtimallerden bahsettim, örnek olarak bayılmayı verdim. Bu gözler daha neler gördü anlatsam sayfalar sürer. Romantik düşünceli insanların abartma huyundan da gördüm sende azcıkBen gaz vermeyi sevmem kimseye, biraz gerçekçilik huyum ağır basıyor, belki kötü biseydir ama hayatta hiçbir şeyden geri kalmadım bu yüzden. Sadece daha temkinli bi şekilde yaşadım herseyi. Kocan yoksa otur evinde demiyorum farkındaysan. Ama 'sal kız kendini ülkeden ülkeye, aferin sen bunu hak ettin' filan gibi gazlamalari da manasız buluyorum. Pekala bi arkadaşla da gidilebilir. Erkek olması gerekmiyo illa. Ayrıca konuyu hak edip etmemek mevzusuna getirmek, bi tatile gitmeyi başarı olarak filan görmek de çok sağlıklı düşünceler değil be ya.
Bu arada mesajı yazarken de emindim gidecek zaten bu arkadaş belli. Umarım çok iyi geçer. Benim bahsettiğim belki yüzde bir ihtimal. Ama sormuş söyledim yani. İlk başta arkadaşımin yaşadığı o korkunç olaydan da bahsetmedim. O zaten çok uç nokta. Ama öyle 'herşey laylaylom aman ne kadar iyi asyalilar' filan tarzı da değil yani dünya, onu da bilmek lazım.
İnşallah canımHayatta her zaman her hamlede bir olumsuz yan illaki oluyor ama gidip görmek değişiklikle mutlu olan ben gibi insanlara çok iyi geliyor orası kesin gidebileceğim hiç bir arkadaşım da yok bu arada bu tatile yani ya evde oturucam ya tek gidicem ben gitmekten yana bir tercihte bulundum güzel geçer diye de umuyorum inşallah
Degisir bu herkese gore. Kimi yalniz gezmeyi sevmediginden herkese de ayni geliyor sanir ama isin asli oyle degil. Bazi insanlar yalniz da cok guzel gezer ve tatil yaparlar, onu diyenler icten ice uzulup kendilerini oyle avutmuyorlar yani.
Benim yalniz biseyler yapmaktan hoslanmayan arkadasim benim tam tersi yapida olmama anlam veremiyordu, sevmiyorsundur da farkinda degilsindir diyordu
Edit: guvenlik kismini unutmusum, kollektif asya toplumlarinda hele de bali gibi asiri turistik yerde yere yigilirsaniz ustunuze basip gecmezler merak etmeyinsosyal fobik nordiklerde bile gecmezler.