İnşallah. Ben Allah'ıma yığılır kalırsın filan gibi demedim be bacım. Abartma e mi? İhtimallerden bahsettim, örnek olarak bayılmayı verdim. Bu gözler daha neler gördü anlatsam sayfalar sürer. Romantik düşünceli insanların abartma huyundan da gördüm sende azcık

Ben gaz vermeyi sevmem kimseye, biraz gerçekçilik huyum ağır basıyor, belki kötü biseydir ama hayatta hiçbir şeyden geri kalmadım bu yüzden. Sadece daha temkinli bi şekilde yaşadım herseyi. Kocan yoksa otur evinde demiyorum farkındaysan. Ama 'sal kız kendini ülkeden ülkeye, aferin sen bunu hak ettin' filan gibi gazlamalari da manasız buluyorum. Pekala bi arkadaşla da gidilebilir. Erkek olması gerekmiyo illa. Ayrıca konuyu hak edip etmemek mevzusuna getirmek, bi tatile gitmeyi başarı olarak filan görmek de çok sağlıklı düşünceler değil be ya.
Bu arada mesajı yazarken de emindim gidecek zaten bu arkadaş belli. Umarım çok iyi geçer. Benim bahsettiğim belki yüzde bir ihtimal. Ama sormuş söyledim yani. İlk başta arkadaşımin yaşadığı o korkunç olaydan da bahsetmedim. O zaten çok uç nokta. Ama öyle 'herşey laylaylom aman ne kadar iyi asyalilar' filan tarzı da değil yani dünya, onu da bilmek lazım.