• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Tek Anne Sütüylemi Besliyorsunuz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
selam arkadaşlar sütü yetmeyenler bol bol tatlı sıvı tüketmeyi denesinler meyve suyu komposto ve çorba gibi sulu gıdaları bide bol meyve tüketirseniz sütünüz olabilir.

arkadaşlar benim 3 yaşında bir kızım var benim kızım çok gazlı bir bebekti ben kırmızı mercimek kola ve kuru fasulye bunları çok tüketirdim kızımı emzirince gaz sorunu çok olurdu bebeklerinizin gazı olunca ayaklarının altına sıcak havlu koyun ve rezene veya papatya çayı içirin beni bunlar kurtarıyodu şu anda bile bazen rezene veriyorum rahatlatıyor geceleri uyuması içinde ninni veya masal dinlemeye alıştırın benim kızımda işe yaradı inşallah sizin bebeklerinizdede işe yarar.

Back