- 18 Kasım 2014
- 32
- 12
- 13
- 38
- Konu Sahibi nermincoskun
arkadaşım oldu ve bu inanılmaz tek ameliyatta hem meme dikleştirme hemde meme büyütme ameliyatı olmuş protezin özelliğinde çift jell varmış dikleştirme ve büyütme yapıyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa nasıl yani yeni mi cıkmış bu. Yada arkadaşına protez koyunca dikleştirme gereği duymamistir doktor, bndebburda bazı bayanlardan okudum doktor bazen gerek duymuyormuş çok sarkık değilse protez toparlıyomus,arkadaşım oldu ve bu inanılmaz tek ameliyatta hem meme dikleştirme hemde meme büyütme ameliyatı olmuş protezin özelliğinde çift jell varmış dikleştirme ve büyütme yapıyormuş
HahahaOda mı natrella ymış![]()
Alemsin :)Oda mı natrella ymış![]()
Meme protezi = SilikonMeme protezi nedir ki ya ne demiş arkadaş öyle yada bilgisi olan varmı
Yeminle aynısını yazacaktımOda mı natrella ymış![]()
Kızlar araştırdım hakikaten böyle bir silikon varmışYeminle aynısını yazacaktım
Vardır canım ben işin orasında değilim bu arkadaşın mesajları tuhaf tanıtım fragmanı gibiKızlar araştırdım hakikaten böyle bir silikon varmış![]()
:) evet bende senin gibi düşünüyorum işi espriye vurdumVardır canım ben işin orasında değilim bu arkadaşın mesajları tuhaf tanıtım fragmanı gibi